2777
2789
عنوان

یکی بهتون بگه برو گمشو

78 بازدید | 2 پست

چند وقت پیش یکی از دوستان به معلم فیزیک گفت نزیک امتحان ها هست اگه میشه نمونه سوال حل کن بعد گفت برو گمشو اصلا وظیفه من نیست از یه شهر دیگه میاد نمیخواسته اداره مجبورش کرده بعد از همه گفته نمره کم میکنه به نظرتون نمره معلم تو کنکور و تراز تاثیری داره

هیچ کاری نمیتونه کنه

فقط به نهایی هات بستگی داره اونم خرداد نهایی

اون خودش رو هم بکشه حتی نمیتونه جلوی دانش آموزی که درس نمیخونه رو بگیره تا دیپلم نگیره

یعنی کل درس رو بهش صفر بده اون دانش آموز نهایی خوب بده قبوله

حتی اگر بد هم بده تبصره میزنه و قبوله و دیپلم میگیره

کنکور که دیگه هیچ گوهی نمیتونن بخورن این الدنگا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر جدی بوده که هیچی ولش کنید تا سال تموم بشه

ولی من هنرستان بودم دبیر تخصصی معماری خیلییی آدم شوخ و پایه ای بود جوری که بچه ها راجب قرارهاشون با پارتنرشون باهاش حرف میزدن میزد تو سرمون یا حرف میزد بهمون

ولی خب میدونستیم شوخیه و مدلشه باهامون راحته اگر معلمه جدی گفته و اینا کاریش نداشته باشین ولش کنید سال تموم شه

بعضی زخمها قدیمی ان اما انگار همین دیروز اتفاق افتادن. چون هیچوقت اجازه ندادی واقعا دردشون رو حس کنی. یه چسب زخم بزرگ زدی و روش نوشتی[مهم نیست]👌🏻