2777
2789
عنوان

شکستن دلم

65 بازدید | 3 پست

واقعا چرا پسرا اینقدر دل میشکنن اولش با کلی عشق و علاقه میان بعد با کلی آرزو امید رهت میکنن چرا مگه وجدان ندارید من با پسری دوماه تو اینترنت چت میکردم دائم از عشق عمیقش میگفت فیلم روزمرگی هاش رو برام میفرستاد ویس میداد همیشه زنگ میزد منو کرده بود فرشته یهو بعد دو ماه میگه ذوقم رفت حتی نذاشت دیداری صورت بگیره

رهایی ...

احساس دلبستگی باید یواش یواش ایجاد بشه اروم ولی عمیق اینایی که دو روزه عاشق میشن دو روزه فارغ میشن

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2790
2778
2791
2779
2792