2821
2789
عنوان

من خیلی حسودم

81 بازدید | 4 پست

مشکلی که تازگیا باهاش مواجهم این هست که من خیلی حسودی میکنم . یعنی میدونین جایی میرم با خودم میگم من باید باید از همه بهترترتر ! باشم از هر جهت . دانشجو پزشکیم تو دانشگاه هم با خودم میگم من باید بهترین باشم . نمیتونم ببینم یکی از من بهتر باشه حالا چه تو درس چه تو پوشش تو قیافه .

در حد مرگ حرص میخورم ، بابام همیشه میگفت ما باید تو فامیل بهترین باشیم که هستیم ، من از حسودیم دارم اذیت میشم . لطفا نگید خودتو با بقیه مقایسه نکن که نمیتونم.

لااقل به خوابم که می آیی با آغوشت بیا

خب عزیزم خودت رو درمان کن

جسارتا خودتون بیمار هستید بعد قراره پزشک مملکت بشید؟ علاوه بر آزار خودتون، اطرافیانتون هم آزار میبینن و خودتون هم از سمت جامعه طرد میشید.

"کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یکی از همکلاسی های من اینجوریه دقیقا

اگه لباسی تو تنت ببینه خیره میشه بعدم اعصابش خورد میشه

اگه کسی رابطه ای شروع کنه تو دانشگاه از حرص میترکه میگه چرا اون آره من نه

به تعداد لباس بقیه هم حسودی میکنه

در درجه اول خودشو اذیت میکنه بعدم بقیه رو خصوصا اینکه چشماش هم خیلی شوره اگه از چیزی خوشش بیاد اون چیز فورا یه اتفاقی براش میفته و خراب میشه

اگه از قیافت خوشش بیاد که مریض میشی بدجور

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین. ❤️🤍💚 خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد...چو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد.../ دفاع از وطن، کیش فرزانگی است/گذشتن ز جان، رسم مردانگی است/کسی کز بدی، دشمن میهن است/به یزدان که بدتر ز اهریمن است/ مرا اوج عزت در افلاک توست/به چشمان من، کیمیا خاک توست/سنی که ثبت کردم سن واقعیم نیست میخوام شناسایی نشم مثلا😬 منو تو تاپیک های مربوط به پوست و مو تگ کنیدلطفا❤️ ❤️