2777
2789
عنوان

به دوستم چی بگم

117 بازدید | 20 پست

دوستم با یه پسری دوسته که از فامیلاشون هست بعد انقد پسره رو دوست داره حاضره هرکاری براش بکنه

،خانوادشم فهمیده بودن که دوستم با پسره هست دیگه نمیزارن از خونه بیرون بره با هیچکس

الان بعد چند وقت پسره بهش پیام داده اونم با سر قبول کرده که هفته دیگه قراره برن تو یه خونه ای و یه کار اشتباه رو انجام بدن

به من گفت میخوام به خانوادم بگم الکی که میخوام با تو بیام بیرون به احتمال زیاد قبول میکنن هفته دیگه

مامانشم گفته به شرطی میزارم بری که خودم بیام دوستتون ببینم . الان دوستم بهم میگه تو بیا یه جایی که مامانم تو رو ببینه که شک نکنه

به نظرتون قبول کنم برم یا نه ؟ چون خانوادش فقط به من اعتماد دارن بین دوراهی موندم واقعا ......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بری تو گناهشون شریکی

من واقعا ناراحتم واسه دوستم

ولی چون پسره رو دوست داره حاضره واسش هرکاری کنه

من نمیخوام تو این گناه باشم ولی اون خیلی اصرار داره که بهش کمک کنم...

بگو پای منو وسط نکش

اصلا نذار از اسمت سواستفاده کنه چنین اتفاقی برای یه دختری پیش اومده بود که با دوست پسرش و دوستش رفته بودن قلیون بکشن گفته بود با دوستم میرم کافه دوستشو برده بود که بهش شک نکنن که پدرش تعقیبش میکنه و متوجه میشه و اون پدر احمق دوسته دخترشو رو با چندتا آقای دیگه به زور سوار میکنه میبرن بهش تجاوز میکنن میگن تو دختر مارو خراب کردی درصورتیکه اون فقط خواسته بود در حق دوستش لطف کنه و این وسط بشدت آسیب دید و چون پدر نداشت و مادرش بی دست و پا بود فقط مجبور شدن ازون شهر برن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

خیلیییی پسره رو دوست داره اصن هرچی من بهش میگم تو گوشش نمیره خیلی رو کمک من حساب کرده

رو کمک چیت اخه؟

خانوادش روببین به تو اعتماد دارن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

قبول نکنچون اگه بعداً پسره بهش خیانت کنه یا ولش کنه پشیمون میشی

پسره اصلا دوستمو نمیخواد عشقش یه طرفس

خیلی ام بهش خیانتت کرده ولش کرده

ولی دوستم با همه این اتفاقا عاشقش شده