2821
2789
عنوان

قضاوت کنید

55 بازدید | 5 پست

فرض کنین یه دختر خوشگل هست تو داستان ما که به دل همه میشینه و امکان نداره از جلو پسری رد بشه و اون پسر روش کراش نزنه ولی خب در حد کراش هست و عاااشقق واقعی نمیشن زیاد.کم پیش میاد

درحال حاضر سه نفر واقعی عاشقشن و با یکیشون در ارتباطه بخاطر یه سری موضوعات که باید حل بشه و اکسشه ( قیافش و استایلش و اینا افتضاح نیست ولی خب خوبم نیست زیاد،الیته هیکلش افتضاحه خیلی لاغره، ماشین نداره، باهاش زیاد خوش نمیگذره،عاشق دخترست واقعا به شدت،غیرتیه،اگه لباس باز بپوشه دختره بهش گیر میده ک پوشیده تر بپوش و بنظر من این خیلی خوبه)

و یکی ام همین چند روز اخیر از این دختر داستان ما خوشش اومده ک از قضا اونم خیلی خوشگله و ب دل اکثر دخترا میشینه (ماشین داره و باهاش خیلی به شخصه بهم خوش میگذره،دختره رو دوس نداره فقط کراش زده روش فقط و فقط بخاطر ظاهرش و خودشم اینو اعتراف کرده،دختره بمیره نمیره بره نره براش مهم نیست،سیب زمینی بی رگه و تایپش دخترایین ک لباس باز میپوشن)

حالا منظورم از بازززز اونجوری نیست ک دار و ندارو بندازی بیرون

فقط استین بلند نباشه و پاچه های شلوار بلند نباشه سینه هاتم مشخص باشه منظورم اینه

خب حالا شما فرض کنین برای تست حس این دونفر دختره گفته که تصادف کرده و تو بیمارستانه

پسر اولی کلی پیگیر شده و سوال پرسیده و پرس و جو کرده و حالش بده و منتظر خبر از دخترست

پسر دومی رسما گرفته به چپش و کلا باور نکرده، رفیق دختره ک بهش پیام میده حتی جواب نمیده چ برسه بخواد حالشو بپرسه

موقعی بهش گفتیم که اره تصادف کرده گفت سعی میکنم باور کنم بعد حرف زدیم باهاشو اینا اصلا نپرسید حالش خوبه یا نه یا حتی نپرسید چش شده فقط پرسید با ماشین خودش بوده یا نه و بعدشم هرچی بهش پیام دادیم جواب نداد با اینکه قطعا دیدتشون چون بعد از اونا استوری گذاشته

نظرتون چیه راجب این دوتا پسر

دختره با هیچکدومشون تو رابطه نیست

فقط میخواد الان بدونه با وجود اینایی ک گفتم کدومو نگه داره و با کدوم خدافظی کنه

لطفا یه فاتحه و یه صلوات به نیتم بفرستید🖤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هیچکدوم😂. اولی رو دختره نمیخواد دومی دختره رو نمیخواد. یه حد وسط پیدا کنه این دو تا آقا رو هم ول کن ...

نه گفتم ک اولی به شدت عاشقشه

دومی کراشه روش فقط بخاطر ظاهر دختره

لطفا یه فاتحه و یه صلوات به نیتم بفرستید🖤