2777
2789
موهات چربه یا خشک؟مشکل داخلی نداری؟

پسوزیاریس دارم خودایمنی باعث چرب شدن موهام میشع.. اسکراب کردم یه جلسه.... یه آندروژنمم بالاس هنوز آزمایش ندادم.. تا سر برجم پول بیاد دستم.. دیگ ناامید شدم قید همه چی زدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسوزیاریس دارم خودایمنی باعث چرب شدن موهام میشع.. اسکراب کردم یه جلسه.... یه آندروژنمم بالاس هنوز آز ...

پسو رو میشه کنترل کرد.

باید اصلاح سبک انجام بدی

اسکراب اسکالپ عالیه، به شرطی که فرد علم کافی رو داشته باشه ( یه اسکراب ساده اسمش درمان نیست)

اگه تهران زندگی می کنی بهت یه نفرو معرفی کنم

پسو رو میشه کنترل کرد.باید اصلاح سبک انجام بدیاسکراب اسکالپ عالیه، به شرطی که فرد علم کافی رو داشته ...

گیلانم عزیز میدونی چهار ساله موهام سست شده بود.. دوروز پیش اسکراب کردم قبلش شناخت نداشتم.. میدونم باید جز روتینام باشه.. خابمم مناسب نیس واسترس دارم.. اون کسی هم که اسکراب کرد حرف شمارو زد.. ولی کلا ناامیدم همش میگم درس نمیشه کچل میشم وهزار فکر دیگ.. چن سال افسردگی هم دارم.. هرخاستگاری اومد برا موهام رد کردم...

گیلانم عزیز میدونی چهار ساله موهام سست شده بود.. دوروز پیش اسکراب کردم قبلش شناخت نداشتم.. میدونم با ...

عریزم مشکلی که داری قابل درمانه

نا امید چرا؟

شما اول اصلاح سبک انجام بده، در کنارش اسکراب اسکالپ انجام بده و هومکر مناسب موهات استفاده کن

برای اصلاح سبک هم پیج دارم خودم ازش رژیم گرفتم و عالیه

واقعا خیلی از مشکلات بدن با همین اصلاح سبک درمان میشه