نیکتوفیل مدیر عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 58 عنوان چقدر گرووووونه همه چیز | مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 24 پست بچه.ها من دارم جهیزیه میخرم، البته سه ساله ازدواج کردم ولی خب شرایط اینطوری شد.حالا اینا به کنار، امروز اومد پرده اندازهگیری کرد و فاکتور داد و گفت هفتاد درصدشو باید قبل کار بزنی چون کارا سفارشیه و فلان بهمان 1404/09/27 | 16:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsa_ch_82 عضویت: 1400/11/03 تعداد پست: 1283 مخمل مزنه دستتون نیست؟!من طوسی روشن مخمل و آبی درباری رگه دار نقره ای میخوام متری چنده ☹ سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻
پری۰چهره عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 1859 خیلیییی زیاد گرونه همه چیز، بعد من چون خیلی چیزا رو خانواده همسرم میگیرن دستم بازتر بود وگرنه خیلی چ ... باز خدارو شکر رسم کامل جهاز نداری . گرون نیس دیگه باید گفت افتضاح شده . 😔 خیلی از جوونا زندگی کردنو بوسیدن گذاشتن کنار .
نیکتوفیل مدیر استارتر عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 58 مبارکه مگه چند متر شددبه دل خوش چه مدلی؟منم درحال خرید جهیزیم بعد سه سال😬☹😂 خیلی زیاد، مثلا یک دیوار سه تا پنجره کوچیک کنار هم داشت گفتم کل دیوارو پرده بزنه نمیدونستم انقدر میشه، بعد باید ضرب در سه بکنی واسه چیناش، ریل و این چیزا هم که جدا
نیکتوفیل مدیر استارتر عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 58 عکس داری بزاری؟؟منم میخوام پرده بگیرم میذارم الان، از خودش نه ولی مشابهش رو توی یک سایت دیگه پیدا کردم
نیکتوفیل مدیر استارتر عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 58 باز خدارو شکر رسم کامل جهاز نداری . گرون نیس دیگه باید گفت افتضاح شده . 😔 خیلی از جوونا زندگی کر ... آره بخدا، من خانواده همسرم وضعشون خوبه، یخچال و ماشین لباسشویی و ظرفشویی و تلویزیون رو خودشون میگیرن، فرشا رو هم اونا گرفتن، خونه فر توکار هم داره
نیکتوفیل مدیر استارتر عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 58 مخمل مزنه دستتون نیست؟!من طوسی روشن مخمل و آبی درباری رگه دار نقره ای میخوام متری چنده ☹ تو اینترنت بزنی میاد حدود قیمتش
نیکتوفیل مدیر استارتر عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 58 بچه.ها شبیه اینه، البته شما یکم شاین هم بهش اضافه کنینخیلس ساده ست
پری۰چهره عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 1859 آره بخدا، من خانواده همسرم وضعشون خوبه، یخچال و ماشین لباسشویی و ظرفشویی و تلویزیون رو خودشون میگیرن ... الهی ک خوشبخت بشی با این حالم اون پنج تیکه رو خانواده همسرت میخره بازم شما باید دو سه برابر اون هزینه کنی برای باقی وسایل خدا کمک همه بکنه .
نیکتوفیل مدیر استارتر عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 58 الهی ک خوشبخت بشی با این حالم اون پنج تیکه رو خانواده همسرت میخره بازم شما باید دو سه برابر اون هز ... قربونت مرسی😍❤️ آره ولی خب اگه میخواستم همه رو بگیرم ورشکست میشدم :((بابام کارمند ساده بازنشسته ست
نیکتوفیل مدیر استارتر عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 58 مبارکه مگه چند متر شددبه دل خوش چه مدلی؟منم درحال خرید جهیزیم بعد سه سال😬☹😂 گذاشتم عکسشو