2777
2789
عنوان

چقدر گرووووونه همه چیز

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 24 پست

مخمل مزنه دستتون نیست؟!من طوسی روشن مخمل و آبی درباری رگه دار نقره ای میخوام متری چنده ☹

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

خیلیییی زیاد گرونه همه چیز، بعد من چون خیلی چیزا رو خانواده همسرم میگیرن دستم بازتر بود وگرنه خیلی چ ...

باز خدارو شکر رسم کامل جهاز نداری . گرون نیس دیگه باید گفت افتضاح شده . 😔 خیلی از جوونا زندگی کردنو بوسیدن گذاشتن کنار .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه مگه چند متر شددبه دل خوش چه مدلی؟منم درحال خرید جهیزیم بعد سه سال😬☹😂

خیلی زیاد، مثلا یک دیوار سه تا پنجره کوچیک کنار هم داشت گفتم کل دیوارو پرده بزنه نمیدونستم انقدر میشه، بعد باید ضرب در سه بکنی واسه چیناش، ریل و این چیزا هم که جدا

باز خدارو شکر رسم کامل جهاز نداری . گرون نیس دیگه باید گفت افتضاح شده . 😔 خیلی از جوونا زندگی کر ...

آره بخدا، من خانواده همسرم وضعشون خوبه، یخچال و ماشین لباسشویی و ظرفشویی و تلویزیون رو خودشون میگیرن، فرشا رو هم اونا گرفتن، خونه فر توکار هم داره

آره بخدا، من خانواده همسرم وضعشون خوبه، یخچال و ماشین لباسشویی و ظرفشویی و تلویزیون رو خودشون میگیرن ...

الهی ک خوشبخت بشی با این حالم اون پنج تیکه رو خانواده همسرت میخره بازم شما باید دو سه برابر اون هزینه کنی برای باقی وسایل خدا کمک همه بکنه .

الهی ک خوشبخت بشی با این حالم اون پنج تیکه رو خانواده همسرت میخره بازم شما باید دو سه برابر اون هز ...

قربونت مرسی😍❤️ آره ولی خب اگه میخواستم همه رو بگیرم ورشکست میشدم :((

بابام کارمند ساده بازنشسته ست