2777
2789
عنوان

چقدر گرووووونه همه چیز

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 24 پست

مخمل مزنه دستتون نیست؟!من طوسی روشن مخمل و آبی درباری رگه دار نقره ای میخوام متری چنده ☹

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

خیلیییی زیاد گرونه همه چیز، بعد من چون خیلی چیزا رو خانواده همسرم میگیرن دستم بازتر بود وگرنه خیلی چ ...

باز خدارو شکر رسم کامل جهاز نداری . گرون نیس دیگه باید گفت افتضاح شده . 😔 خیلی از جوونا زندگی کردنو بوسیدن گذاشتن کنار .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه مگه چند متر شددبه دل خوش چه مدلی؟منم درحال خرید جهیزیم بعد سه سال😬☹😂

خیلی زیاد، مثلا یک دیوار سه تا پنجره کوچیک کنار هم داشت گفتم کل دیوارو پرده بزنه نمیدونستم انقدر میشه، بعد باید ضرب در سه بکنی واسه چیناش، ریل و این چیزا هم که جدا

باز خدارو شکر رسم کامل جهاز نداری . گرون نیس دیگه باید گفت افتضاح شده . 😔 خیلی از جوونا زندگی کر ...

آره بخدا، من خانواده همسرم وضعشون خوبه، یخچال و ماشین لباسشویی و ظرفشویی و تلویزیون رو خودشون میگیرن، فرشا رو هم اونا گرفتن، خونه فر توکار هم داره

آره بخدا، من خانواده همسرم وضعشون خوبه، یخچال و ماشین لباسشویی و ظرفشویی و تلویزیون رو خودشون میگیرن ...

الهی ک خوشبخت بشی با این حالم اون پنج تیکه رو خانواده همسرت میخره بازم شما باید دو سه برابر اون هزینه کنی برای باقی وسایل خدا کمک همه بکنه .

الهی ک خوشبخت بشی با این حالم اون پنج تیکه رو خانواده همسرت میخره بازم شما باید دو سه برابر اون هز ...

قربونت مرسی😍❤️ آره ولی خب اگه میخواستم همه رو بگیرم ورشکست میشدم :((

بابام کارمند ساده بازنشسته ست