2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت

255 بازدید | 34 پست

سلام خانما من تنبلی تخمدان دارم و همیشه پریودام نامنظمه و الان ۴۲ روز از اخرین پریودم میگذره من فردای روزی که میخواستم پریود بشم بیبی چک زدم که منفی بود و یک هفته بعد هم دوباره زدم که باز منفی شد که رفتم دکتر و برام امپول پروژسترون نوشت که زدم و الان ۱۳ روز از امپول میگذره و هنوز پریود نشدم و صبح یدونه بیبی چک زدم که مثبت شد

بنظرتون ممکنه بخاطر امپول مثبت کاذب نشون بده؟ کسی بوده مثل من باشه و باردار باشه؟

اینم عکس بیبی چکمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم منم جدیدا بیبیم مثبت شده تو ۸هفته ام منتظرم جواب ازمایشم بیاد دعاکن مثبت باشه💖

سلام عزیزم به سلامتی انشالله حتما مثبت میشه نگران نباش❤️

الان فکر کنم دیگه جواب آزمایشت اومده باشه 😂ببخشید دیر دیدم😘

سلام عزیزم به سلامتی انشالله حتما مثبت میشه نگران نباش❤️ الان فکر کنم دیگه جواب آزمایشت اومده باشه � ...

سلام گلم اره اومده

اما حال خوبی ندارم بیحالم و دل اشوبه دارم گرسنه ک میشم نمیتونم سیر غذا بخورم بدم میاد شمام همینجوریی؟

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام گلم اره اومده اما حال خوبی ندارم بیحالم و دل اشوبه دارم گرسنه ک میشم نمیتونم سیر غذا بخورم بدم ...

سلام عزیزم خب خداروشکر

اره منم بعضی وقت ها اینجوری میشم گرسنمه ها ولی تا دو لقمه غذا میخورم سریع سیر میشم من حتی آب خوردنی هم حالت تهوع میگیرم امروز یکمی فعالیت داشتم بعدش انقدر کمرم درد گرفت که نگو

به سلامتی الان چند هفته این؟ من ۹ هفته شدم امروز

سلام عزیزم خب خداروشکر اره منم بعضی وقت ها اینجوری میشم گرسنمه ها ولی تا دو لقمه غذا میخورم سریع سیر ...

من هشت هفته و نیمم

ن من سیر نمیشم اصلا همش گشنمه ولی دلمم غذا نمیخاد ...

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40