2777
2789
چرا اینجوری میگید خودتون مگ زن داداش نیستین

من مدافع عروس بودم همیشه ولی وقتی میبینم چقدر خوشحاله جدا شدم و بچه هام پیشم نیستن ازش متنفرم

و سر ارثیه هم چقدرررررر جنگید داداشم چیزی بهم نده

اگه منم همچین زن داداشی هستم بدتر سرم بیاد الهی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای ملت چه دل پری دارن فک میکردم تنهام دیدم یه نی نی سایت مثل من زخم خوردن🤣

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

من مدافع عروس بودم همیشه ولی وقتی میبینم چقدر خوشحاله جدا شدم و بچه هام پیشم نیستن ازش متنفرم و سر ا ...

عزیزم خدا ب دل هرکی نگاه میکنه بعدشم مگ تو چ بدی بهش کردی اینجوری میکنه باهات

فک کنم بعضی ها بد ذاتن نیاز نیست بهشون بدی کنی تا باهات بد باشن ذاتشون خرابه

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

به جان خودم جان بچه هام اصلا کاری بهشون ندارم... خیلی هم بچه ها داداشم دوست داشتم بابام فوت شد گفتم ارثیه دستت باشه داداشم و همیشه احترامش داشتم

کم اومد بفرمایید 💩

دلت پره باید وصل بشیم به فاضلاب

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
به جان خودم جان بچه هام اصلا کاری بهشون ندارم... خیلی هم بچه ها داداشم دوست داشتم بابام فوت شد گفتم ...

کارما هس ببین چجوری از پاش درمیاد ولی توام کم نیار اگ پدرت تو وصیت نامه بهت ارث داده میتونی از برادرتشکایت کنی

کم اومد بفرمایید 💩دلت پره باید وصل بشیم به فاضلاب

به نظرت فاضلاب جواب گو هست،به نظرم خواهر شوهر های ما هم تو این تایپک دارن نظر میدن 🤣🤣🤣🤢🤢🤢🤢

کارما هس ببین چجوری از پاش درمیاد ولی توام کم نیار اگ پدرت تو وصیت نامه بهت ارث داده میتونی از برادر ...

عزیزم داداشم خودش بهم داد یه مقدار طلا هم داشتم دادم یه خونه گرفتم یه هفته خونش بودم شوهرم بیرونم کرد جلو خودم اینقدر خوشحالی میکرد اصلا دلم بیشتر از زن داداشم شکست تا شوهرم

به جان خودم جان بچه هام اصلا کاری بهشون ندارم... خیلی هم بچه ها داداشم دوست داشتم بابام فوت شد گفتم ...

پدربزرگ من همه اموالشو داده ب داییم راست یا دروغ هیچ وصیت نامه ای در کار نبود داییم گف فروخته ب من.من میگم ب مادرم برید شکایت کنیدولی مدرکی ندارن.الانم داییم ب گدایی افتاده اونقد وضع زندگیش خرابه

عزیزم داداشم خودش بهم داد یه مقدار طلا هم داشتم دادم یه خونه گرفتم یه هفته خونش بودم شوهرم بیرونم ک ...

میفهمم خیلی دردناکه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.