2777
2789
عنوان

سردرد وحشتناک😭😭

78 بازدید | 17 پست

سلام.خانما ۳ ماهه هر روز سردرد شدید دارم روزی نیست سردرد نگیرم.سرم که درد میگیره طرف راست سرم دندونام و گوشام چشمم درد میگیرن.نمیدونم باید چیکار کنم چندبار پیش متخصص رفتم و دارو خوردم اما هیچ اثری نداره😔

خیلی ساله همینجوری سردرد میگرفتم ولی ی ماه دارو میخوردم خوب میشد الان ۳ ماهه هر کاری میکنم لحظه ای خوب نمیشه دیگه خسته شدم 😭

و علیک .نوار مغز دادی و سی تی اسکن ؟؟علایمت که میگرنه .باید ببینی میگرن سرده یا گرم

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و علیک .نوار مغز دادی و سی تی اسکن ؟؟علایمت که میگرنه .باید ببینی میگرن سرده یا گرم

آره نوار مغز و ام آر آی دادم میگن میگرنه شدید و طولانی مدته

پیش ی دکتر دیگه هم رفتم میگه سردرد خوشه ای هستش نمیدونم از چیه

آره نوار مغز و ام آر آی دادم میگن میگرنه شدید و طولانی مدته پیش ی دکتر دیگه هم رفتم میگه سردرد خوشه ...

رو تغذیه ت کار کن حتما .. ببین چی باعث میشه میگرنت استارت بزنه اونو حذف کن و محدود کن ..من خودم تنها راه حلی که برای میگرنم دارم .کمپرس یخ رو شقیقه یا بستنی وانیلی

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز