2821
2789
عنوان

کیک درست کردم

356 بازدید | 18 پست

با این قالب های میان تهی

اما از نظرم اصلا خوب نشده

پف نداره

ازهم میپاشه

فکر کنم اون تستر رو خوب تنظیم نکردم

فن روشن بود با المنت پایین

تو طبقه وسط گذاشته بودم با دمای ۱۶۰ درجه ۵۰ دقیقه پخت اما اصلا پف نکرد

دلیلش چی میتونه باشه به نظرتون

راستی قبلش هم واسه گرم کردن گذاشتم ۱۰ دقیقه با المنت پایین و فن گرم بود

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
تخم مرغتو خوب هم زدی که حجم بگیره یا آخر زیادی هم نزدی پفش بخوابه

اره اینارو رعایت کردم

فقط شیر ، شیرنارگیل بود یعنی از اونه؟

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

توستر چون دما استاندارد نداره یدونه دماسنج فر بخر

ارزونم هست

همیشه بزار داخل توستر ،اون موقع تازه دما واقعی فرتو میبینی

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
اره اینارو رعایت کردمفقط شیر ، شیرنارگیل بود یعنی از اونه؟

شاید مایعات بیشتر شده

رسپی که استفاده کردی مطمئن بود؟

مال منم تو تستر خوب نمیشه

شماهم دماسنج بگیر ببین چقد فرق میکنه

کلی از دوستان هستن با توستر کیک کافه ای برای فروش میزنن

قلقشو پیدا کن

توستر چون دما استاندارد نداره یدونه دماسنج فر بخر ارزونم هست همیشه بزار داخل توستر ،اون موقع تازه دم ...

اوووو 🤦♀️

شاید مایعات بیشتر شده رسپی که استفاده کردی مطمئن بود؟

اره از اینستا دیدم و بعد سه چهارم قالب پر شد

شما اگه رسپی مطمنی دارید واسم بفرستید لطفا

واسه قالب میان تهی

اگر ایتا داری یه کانال بهت معرفی کنم چشم بسته رسپیاشو درست کنی

اره دارم

اگر ایتا داری یه کانال بهت معرفی کنم چشم بسته رسپیاشو درست کنی

عزیزم من میخوام کیک یاد بگیرم کانال بزنم واسه فروش تاحالا کیک درست نکردم خامه کشی بلد نیستم به نظرت میتونم؟کلا کار خوبیه؟

عزیزم من میخوام کیک یاد بگیرم کانال بزنم واسه فروش تاحالا کیک درست نکردم خامه کشی بلد نیستم به نظرت ...

چرا که نه ببین اصلن کاری نداره

انقد راحت و لذت بخشه

زود راه میفتی

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 21 ساعت پیش
2791
2779
2792