2777
2789

نه بهتره تا ۴۰ روز صبر کنید چه عجله ای هست

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تاپیک قبلیت رو خوندم این شوهر که اصلا شعور نداره ملاحظه زن زائو شو بکنه چرا بخاطرش میخوای به بدن خودت آسیب بزنی ؟خونریزی هم نداشته باشی هنوز زخمت خوب نشده رحم هم حساس هست زودی عفونت روجذب میکنه

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خواهر بی دلیل نمیگن که تا ۴۰ روز بشین سر جات دختر جان بذا. لااقل بیست بشی بعد

از لحاظ روحی حیلی ضعیف و داغونم شوهرم گفت شاید حالت عوض شه و ...

احساس بی کسی میکنم از شوهرم هم خیلی دور شدم خس ناامنی دارم بابت بچه هم عذاب وجدان و اینکه لیاقتشو ندارم و ... چون شیرخشک دادم و پشیمونم الان دیگه سینمو سخت میگیره شیرمم کمه ، صبح تا شب گریه میکنم محبت های شوهرمم ب چشمم نمیاد و باهاش دعوای بدی کردم اونم صداشو بالا برد و آبروش پیش خانوادم و خانوادش رفت بابت اینم عذاب وجدان دارم

دیگه تنها سلاح شوهرم این بود بنده خدا اینو پیشنهاد داد🫠

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم تاپیک قبلیت رو خوندم این شوهر که اصلا شعور نداره ملاحظه زن زائو شو بکنه چرا بخاطرش میخوای به ب ...

بنظرم اون جریان تقصیر من بود اون جرات نداشت ب من بگه به مادرش فحش داده بود من نباید بزرگش میکردم

کل شب بالاسر بچه بود و من خواب بودم بهش فشار اومده بود بعد خوبی زیاد داره من باید در نظر میگرفتم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از لحاظ روحی حیلی ضعیف و داغونم شوهرم گفت شاید حالت عوض شه و ... احساس بی کسی میکنم از شوهرم هم خیلی ...

اصلا بابت شیرخشک عذاب وجدان نداشته باش به فکر خودتم باش

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

عزیزم تاپیک قبلیت رو خوندم این شوهر که اصلا شعور نداره ملاحظه زن زائو شو بکنه چرا بخاطرش میخوای به ب ...

بعد پست بالایی رو بخون شوهرم بخاطر حال من این پیشنهاد رو داد وگرنه انقدر فشار و مسئولیت روشه ک میلی براش نمونده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرم اون جریان تقصیر من بود اون جرات نداشت ب من بگه به مادرش فحش داده بود من نباید بزرگش میکردم کل ...

هر چی صلاحت هست عزیزم ولی رابطه نداشته باش ضرر داره برات

2790
2778
2791
2779
2792