2777
2789
عنوان

زایمان زودرس

282 بازدید | 36 پست

سلام بعد چند سال بچه دار شدم از اول با گریه بود اول ۵ هفتگی رفتم قلب نداشت گفتن کورتاژ کن ۲ هفته وایسادم قلب داشت خوشحال شدم گفتم تموم شد دیگه 😓😓گذشت هی چکاپ همه چیز خوب فقط کم کاری تیروئید که گفتن قرص بخورم رفتم تا آن تی گفتن ان تی بالای آمینو بده چقدر سخت گذشت تا برسم ۱۵ هفته آمینو بدم دکتر گفت اگه بچت سقط نشد آمینو میدی احتمالا سقط میشه بچه من سقط نشدروز آمینو قلب داشت خوشحال شدم گفتم خدا رو شکر 😭😭😭آمینو شدم یک ماه استراحت مطلق ۳ هفته طول کشید جواب بیاد هرشب و روز گریه دعا قرآن جواب اومد نرمال بود 😓نفس راحت کشیدم فرداش رفتم انومالی اول دکتر گفت خوبه ولی اگه میخوای برو انومالی پیشرفته و اکوقلب رفتم اکو قلب عالی بود ولی انومالی پیشرفته گفت بچت هیدروتوراکس دو طرفه و سیستک هیگروما ۴میلی داره گفت بچت بچه نیست قرص بخور سقطش کن ولی من ۱۹ هفته بودم مجوز سقط نمیدادن فرستاد کمسیون پزشکی رفتم کلی نکا کرد گفت زمان سقط که رد شده شواهد خوب هست ۱ هفته وایسا مجدد بیا هفته بعد رفتم گفتم عجیبه معجزه شده😭😭😭 فرستادن به جا دیگه وای من چقدر پول خرج کردم ۴ تومن مجدد پول سونو دادم دکتر قبلی که گفت سقط کن گفت عه معجزه شده هیدروتوراکس خوب شده ولی سیستک هیگروما ۴میلی هست احتمالا جذب بشه برو ماه دیگه بیا چکاپ چقدر خوشحال شدم 😭😭😭گفتم نهایت عمل میکنم بچم خوب میشه یک ماه بدبخنی گذشت رفتم سونو گفت آخ جان بالاخره مشکل پیدا کردم 😓رشد مخچه و سرش ۲ هفته عقبه برو سقط کن دیگه قرص پیدا کن سقط کن گفتم ۲۴ هفته بیشترم مگه با قرص میشه گفت برو پریتانولوژیست رفتم گفت من نمیدونم چی بگم مغزو اعصاب قطعی نظر بده رفتم ۵ ساعت صف نوبت بودم چقدر ویزیت دادم تهش ۵ دقیقه وقت نذاشت میگه ۱ ماه صبر کن به نظر من خوب بشه نشد ماه دیگه زایمان زود رس کن من دارم روانی میشم نمیدونم چه گهی بخورم 😭😭😭😭

عزیزدلم. چقدر دلم گرفت برات. ولی دلم روشنه بچت سالمه. بچه فامیلمون گفته بودن سقط کن اونم گفته بود نه. الان بچش شیش سالشه ماشالله از دیوار راست میره بالا انقدر باهوشه که نگو. نذر شهدا کن. صلوات حضرت زهرا آقای عالی گفته چجوری برا حاجتها

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزدلم. چقدر دلم گرفت برات. ولی دلم روشنه بچت سالمه. بچه فامیلمون گفته بودن سقط کن اونم گفته بود نه ...

همش نذر همش صلوات بقران همه مسخرم میکنم میگن انقد تو قرآن میخونی یعقوب دعا نکرد 😓😓

چقدر راحت هی میگن سقط کن بعدش مشکلی نداشته برو پیش یه دکتر خوب الکی این سقط نکنی چون یه دوستی ما داشتیم همینجوری بود هی میگفتن مشکل داره برو سقط کن و فلان اونم نکرد گفت بچم هرچی باشه میپذیرمش به دنیا که اومد بچه سالم سالم این بچه یه مشکل کوچیک نداشت خوشگل و سالم بود

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
همش نذر همش صلوات بقران همه مسخرم میکنم میگن انقد تو قرآن میخونی یعقوب دعا نکرد 😓😓

دعا اثر داره اونا رو ول کن. اگه بدونی دعا چه معجزه ها میکنه هم برای دنیای آدم هم برای آخرتش. ولی گفتم حس میکنم بچت سالم سالم میاد بغلت

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
دعا اثر داره اونا رو ول کن. اگه بدونی دعا چه معجزه ها میکنه هم برای دنیای آدم هم برای آخرتش. ولی گفت ...

نمیدونم ۳ هفته دیگه باید سونو بدم مجدد برام دعا کن 😓😓😓😭

دکتر کجا برم هر جا فکرم میرسید رفتم دیگه

من خودم پیش مژگان حجتی بودم خیلی عالیه پریناتولوژیستم دکترم منو فرستاد پیش دکتر برنا اونم عالی بود پسر من توقف رشد داشت اونا زود تشخیص دادن و کمکم کردن الانم پسرم پنج سالشه سالم سالمه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲