2777
2789
عنوان

باردار ها میایددد😔😭

144 بازدید | 15 پست

من ۳۰ هفته هستم حرکات بچم رو از هفته ۱۵ حس میکنم اوایل عالی بود اما رفته رفته حرکاتش کم شد خیلیی جتی بعضی روزا شک میکنم هست نیست هزار بار nst و سونو دادم همه چی خوب توی سونو دکتر میگه خیلییی حرکت داره ولب من چیزی حس نمیکنم واقعا برای من معظل نمیتونم بفهمم خوبه یا ن

اصلا حتی حرکت ریز هم گاهی حس نمیکنم حتما باید دراز بکشم تا یکم حس بشه اخه الان باید اوج حرکات باشه😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا نگران نباش وقتی سونو میگچیزینیس ینیمهمنیس گاهی بخاطر نوع فرارگیری نوع لگن و شکم اینا نشون نمیده منهمبریچ بود همچاق بودمغیر سکسکه هیچوقت حسنکردمتکون خوردنشو دو بار کسونو دادمسالم بود دیگ بیخیال بودم

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

وقتی دکتر میگه خوبه چیزی نیست سونو هر چی باشه نشون میده...من سی هفته هستم از دیشب بستری ام چون درد زیر شکم داشتم فقط ولی nst انقباض نشون میداد در صورتی که من حس نمیکردم اصلا

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی دکتر میگه خوبه چیزی نیست سونو هر چی باشه نشون میده...من سی هفته هستم از دیشب بستری ام چون درد ز ...

خب اخه یه وقتی چیزی بشه من از کجا بفهمم حرکاتش معیاره

منم فشار خون دارم خانه بهداشت گفت فشار خون داری حرکات بسیار مهم

اخه از کجا بفهمم خوبه یا ن میگن حرکات خیلییی مهم براساس اون باید سنجید

اره درسته ک مهمع ولی وقتی سالمهست و ولی تو متوجه میشیینی بچع کمشکلی نداره میتونی چیز شور ترش شیرین شکلات هر چیک میدونی بچت بهش واکنش میده بخوری همون ی حرکت کوچیکم زد نگران نباشی

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀