2777
2789
عنوان

فردا قراره برام یلدایی بیارن

143 بازدید | 12 پست

نامزدم برام گفت که چیا میخوان بیارن

چی میخوان تزئین کنن بیارن

بعد یهو نامزدم گفت که یه سری شیشه تزئین شده میاریم که توش آجیل و این جور چیزا هست

شیشه ها رو بعد یلدا ازت میگیرم خالی کن بیار مامانم میخواد

راستش بهم برخورد میدونستم کدوم شیشه هارو میگه تازه مد شده

اینم بگم اون شیشه هارو اجاره نمیدن

نامزدم خودش خریده

( دوستان کاربری جدیده با اون یکی کاربریم نمیتونستم بیام چون شناسایی میشدم ممنون میشم راه

نمایی کنید)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چهارتا شیشه ارزش نداره

بده بره

بعدن بهتریناشو برات میخره

بخاطر چهارتا شیشه به نامزدت اخم نکنیا

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد

خودت رو ناراحت نکن گلم

شاید ایشونم از طرف خانوادش تحت فشاره

نه خودتو ناراحت کن نه همسرتو

میگذره مهم اینه این مراسم رو براتون انجام میدن

خوشبخت ترین باشی

تو این گرونی فقط تشکر کن وبه خرید هایی که واست کردن فکر کن

نه چند تا شیشه

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )

شما خدا رو شکر کن که خونواده ی همسرت افتادن جلو برات یلدا میارن منم دو سال پیش نامزد بودم اولین سالم بود همسرم هم تازه خونه خریده بود دستش کاملا خالی بود میدونستم که اگه بخره قرض میکنه دلم نیومد تحت فشار باشه بهش گفتم برا برادرت تو نامزدی خونوادت خریده بودن یلدایی رو تو نخر اونا هم آدم هستن میبینن دستت خالیه کمکت میکنن ولی دریغ از یه جفت حتی جوراب بهش گفتن پول بده یلدایی بخریم اینم از لجش گفت ندارم اونا هم اصلا اهمیت ندادن بعدا همسرم رفت برام کیک و شومیز خرید اونم واقعا میدونستم که نداشت کلی چک داشت باید اونا رو پر میکرد من دلم از خونوادش بع شدت شکست بعد از اونم تو تمام مراسمات این کار تکرار شد و همسرم خودش هر چی گرفت خرید اونا اصلا جلو نیومدن با این چیزا روزگارت رو تلخ نکن سعی کن خوبی ها رو ببینی فقط خوبیا هستن که میمونن

ما رسم داریم اولین پنجشنبه ماه رجب برا عروس حلوا و کادو میارن تو فامیل ما برا عروس طلا میبرن ولی من به همون کادوشون هم راضی بودم مادرش گفته بود ما این رسم رو نداریم بعدا همسرم خودش برام حلوا و کادو خرید بهشون هم نگفته بود بعدا همون روز رفتم خونه ی مادرشوهرم اینا جاریم برگشت گفت اخه شما رسم ندارین پارسال برای من کادو و حلوا آورده بودن اونجا فهمیدم به دروغ به همسرم گفتن رسم نداریم که چیزی نخره کلا خیلی اذیتم کردن جاریم باهاشون فامیله از فامیلهای شوهر خواهر شوهرمه برا همین از ترسشون برا اون هر کاری کردن ولی برا من حتی اومدن خونه مون اولین بار دست خالی اومدن همه شون

استارتر اینا رو بهت گفتم بدونی الان که داری به اینا فکر میکنی یه لحظه بشین فکر کن شاید بدتر از اینم میشد من پیش خونوادم خیلی خورد شدم با این رفتارها پس زیادی سخت نگیر زندگی رو هر مدل بگیری میشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز