2789
عنوان

دیوونه شدم

71 بازدید | 4 پست

از یه ور نمیدونم چرا پریود نمیشم اینقد درد دارم دارم میمیرم از یه ور دوست پسر لعنتیم جوابمو نمیده حس میکنه کیه از یه ور دارم میمیرم از شکم درد کمرم داره میشکنه مثل اون روز که بخاطر این درد رفتم دکتر تشخیص سنگ کلیه دادن از اونور انگار روده هام کار نمیکنن یبوس شدم از اونور تنهام همه رفتن شمال من بخاطر یه کلاس شنبه موندم تهران حالمم خوب نیست دلم میخواد رحمم در بیارم راحت شم ۱۲ساله رومخمه گناه من چیه دخترم همیشه درد میکشم 😭😭😭اینقد بی حوصلم شدم همش گریه میکنم 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️خدایا چرا آخه هرچیی درد به من میدی نمیشد نفهمم کی پریود میشم فقط یه خونریزی بود تموم میشد میرفت حتما من باید شدید ترین دردارو حس کنم ناموسا چه شانسیه من دارم 💔😭کاش میمیردم راحت میشدم 💔💔💔💔همش بخور مسکن همش شیاف بزار تا کی

چقد دخترا وخانما تو قبل پریود وبعد پریود بدبختن

قبل پریود کلی درد بعدش کلی درد تموم شه درد تخمک گذاری

به خدا همیشه دوست داشتم پسر باشم شرایط پسرا خیلی بهتره زن همش درد میکشه که رحم واسش حکومت میکنه ماهم سوگلی نبودیم بی درد بگذرونیم همیشه بخاطر همین مسخره شدم گفتن کاش دختر نبودی حالمون از دختر بهم میخوره مامانم بارها مسخرم کرد که همیشه خسته ای به حدی علائم قبل پریودی خستم میکنه به خودم میپیچم کسیم باور نمیکنه اینقد درد دارم 😭😭😭😭😭😭😭😭

تازه به بارداری نرسیدی

والا الانم حس میکنم دردم به بارداری شبیهه تا پریودی انگار واقعا تو رحمم یه موجود هست فشار میاره به مثانم قشنگ سین هام عینه مامانا کلی سنگین شده قشنگ پف کردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: