از یه ور نمیدونم چرا پریود نمیشم اینقد درد دارم دارم میمیرم از یه ور دوست پسر لعنتیم جوابمو نمیده حس میکنه کیه از یه ور دارم میمیرم از شکم درد کمرم داره میشکنه مثل اون روز که بخاطر این درد رفتم دکتر تشخیص سنگ کلیه دادن از اونور انگار روده هام کار نمیکنن یبوس شدم از اونور تنهام همه رفتن شمال من بخاطر یه کلاس شنبه موندم تهران حالمم خوب نیست دلم میخواد رحمم در بیارم راحت شم ۱۲ساله رومخمه گناه من چیه دخترم همیشه درد میکشم 😭😭😭اینقد بی حوصلم شدم همش گریه میکنم 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️خدایا چرا آخه هرچیی درد به من میدی نمیشد نفهمم کی پریود میشم فقط یه خونریزی بود تموم میشد میرفت حتما من باید شدید ترین دردارو حس کنم ناموسا چه شانسیه من دارم 💔😭کاش میمیردم راحت میشدم 💔💔💔💔همش بخور مسکن همش شیاف بزار تا کی
چقد دخترا وخانما تو قبل پریود وبعد پریود بدبختن
قبل پریود کلی درد بعدش کلی درد تموم شه درد تخمک گذاری
به خدا همیشه دوست داشتم پسر باشم شرایط پسرا خیلی بهتره زن همش درد میکشه که رحم واسش حکومت میکنه ماهم سوگلی نبودیم بی درد بگذرونیم همیشه بخاطر همین مسخره شدم گفتن کاش دختر نبودی حالمون از دختر بهم میخوره مامانم بارها مسخرم کرد که همیشه خسته ای به حدی علائم قبل پریودی خستم میکنه به خودم میپیچم کسیم باور نمیکنه اینقد درد دارم 😭😭😭😭😭😭😭😭