2777
2789
عنوان

دومین ساله ک عقدم بعد مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 56 پست
من به رسم کاری ندارم اما واقعا نمیشه از بقیه توقع داشته باشی بهت زنگ بزنن یا دلشون بخواد بری خونشون ...

حداقل بهم درست حسابی مراسم نگرفتن

زنگ بزنه بگه یلدا بیا خونمون توقع زیادی ندارم من ازشون

هیچ عزیزی ک باید در حقم میکردن نکردن هر کاری هم کرد نامزدم کرد

پدر شوهرم خیلی پولداره ولی فقیر صفت عزیزی بچش خرج نمیکنه وقتی مرد میخواد سر قبرش خرج کنه اخه

چرا یلدایی بگیرید؟ چون دامادتون هستشما طرز فکرت اینطوره ک طرف مقابل ات هم اینطور فکر میکنه در موردت! ...

میخوام همین کارو کنم ب مامانم بگم زنگ بزنه ب نامزدم شام دعوتش کنه من دیگ نرم اونجا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حداقل بهم درست حسابی مراسم نگرفتن زنگ بزنه بگه یلدا بیا خونمون توقع زیادی ندارم من ازشون هیچ عزیزی ک ...

آره عزیزم

میخواد برای سر قبرش

ما طلبکار بقیه نیستیم که چرا برامون خرج نکردن یا کاری نکردن

از شوهرت بخواه همه کار برات بکنه . بقیه اصلا مهم نیستن

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

آره عزیزم میخواد برای سر قبرش ما طلبکار بقیه نیستیم که چرا برامون خرج نکردن یا کاری نکردن از شوهرت ب ...

بدبخت شوهرم ماهی ۲٠ میلیون میگیره

فقط ازش میخوام ی خونه کوچیک پیدا کنه بخره دیگ نریم طبقه بالای اون فقیر صفتا ک پس فردا خرجشونم نندازن گردن شوهر بدبختم

بدبخت شوهرم ماهی ۲٠ میلیون میگیره فقط ازش میخوام ی خونه کوچیک پیدا کنه بخره دیگ نریم طبقه بالای اون ...

این کارت درسته

نه توقعی داشته باش ازشون . نه توقعاتشونو برآورده کن

سنگین و رنگین و مهمون و رسمی برو و بیان

نخواستی هم نرو و نیان

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

این کارت درسته نه توقعی داشته باش ازشون . نه توقعاتشونو برآورده کن سنگین و رنگین و مهمون و رسمی برو ...

نمیشه ک دیگ پسرشونو از خودشون جدا کنم:)))

ادم بده میشم من این وسط

الهی شکر توی شهرمون این رسمای مسخره نیست😂 یلدایی

وای خودتون خجالت نمیکشید چشم انتظار یه دونه کیک و یه بسته اجیلین؟

خداروشکر تو شهرمون نه یلدایی داریم نه چیزی

بقیه رسم هامونم منطقی و کامله

بابا این رسم ها فقط اعصابتونو خورد میکنه سنت شکنی کنید

متفاوت ظاهر شوید🤏😂

نمیشه ک دیگ پسرشونو از خودشون جدا کنم:))) ادم بده میشم من این وسط

با سیاست باشی اینم میشه

پسرشون ، شوهر شماس اول

حداقل بهم درست حسابی مراسم نگرفتن زنگ بزنه بگه یلدا بیا خونمون توقع زیادی ندارم من ازشون هیچ عزیزی ک ...

دلم برای خانواده شوهرت سوخت! نگاهت از الان دنبال پول اوناس؟ پول اونا مال خودشونه صاحب اختیارشن

شما شوهرت دست کنه به جیبش....

دلم برای خانواده شوهرت سوخت! نگاهت از الان دنبال پول اوناس؟ پول اونا مال خودشونه صاحب اختیارشن شما ش ...

من دنبال پولشون نیستم

اونا تو این یساللو نیم هیچ مراسم درست حسابی برام نگرفتن

حتی تو عقد ک نامردم نمیدونست چی کار بکنه چیا بخره نخره

حتی ب نامزدمم نگفتن اینکارو کن مراسم قشنگتر بشه

هیچ وقت حلالشون نمیکنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز