آنیل۹۸۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 165 عنوان تنبلی تخمدان 102 بازدید | 7 پست خانوما کسی هس تنبلی تخمدان داشته و هر سه چهار ماه یکبار به زور امپول پریود میشده ولی الان کاملا درمان شده؟اگه هس چطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1397/02/13 | 11:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اسیرسرنوشت عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 613 من مث شمام با قرص و امپول و پریود میشم اگه نخورمم هم اگه تا عمرمم باشه نمیاد لامصباخخدکترا من که گفتن سی پی یو شدید شدم و دیگه راه نداره. گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمیرسد ،شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز وشاداب صبرم می گوید:امیدی هست چون خدایی هست .
**المیرا** عضویت: 1392/06/04 تعداد پست: 54771 من مث شمام با قرص و امپول و پریود میشم اگه نخورمم هم اگه تا عمرمم باشه نمیاد لامصباخخ دکترا من که گ ... وااای دختر نترکی 😁😁مگه کامپیوتری که سی پی یو داشته باشی.پی سی او😁😁😘😘😘
اسیرسرنوشت عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 613 [QUOTE=58326639]وااای دختر نترکی 😁😁مگه کامپیوتری که سی پی یو داشته باشی.پی سی او😁😁😘😘😘[/QUOTEالان بخندم مثلا .اشتباه تایپی هس پیش میاد .حالا شما دکتری بگو راه درمانی داره یا نه گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمیرسد ،شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز وشاداب صبرم می گوید:امیدی هست چون خدایی هست .
**المیرا** عضویت: 1392/06/04 تعداد پست: 54771 [QUOTE=58326639]وااای دختر نترکی 😁😁مگه کامپیوتری که سی پی یو داشته باشی.پی سی او😁😁😘😘😘[/QUOTE ... ناراحت نشو☹گفتم شاید اسمشو نمیدونی.ببخشید اگه ناراحت شدی🤗🤗🤗منظوری نداشتم.خودم خندم گرفت گفتم توام بخندی😘😘😘😘
اسیرسرنوشت عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 613 ناراحت نشو☹گفتم شاید اسمشو نمیدونی.ببخشید اگه ناراحت شدی🤗🤗🤗منظوری نداشتم.خودم خندم گرفت گفتم توام ... .نه ناراحت نشدم خانومی .منم دقت نکردم تو نوشتنم .ولی خودمونیم اون لحظه خودمم خندم گرفته بود و میخندیدم .اون پیامم که نوشتم خواستم ببینم چی میگی .منو شرمنده کردی گلم منم عذر میخوام .😘 گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمیرسد ،شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز وشاداب صبرم می گوید:امیدی هست چون خدایی هست .
آنیل۹۸۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 165 من الان فقط با طب سنتی و اصلاح تغذیه میخوام برم جلو نمیدونم هنوز که جواب نگرفتمپیاز درمانی هم تازه شروع کردمامیدوارم جواب بدهچون درمان با طب سنتی زمان بره فعلا صبر کروم ببینم چی میشه