2777
2789

من مث شمام با قرص و امپول و پریود میشم اگه نخورمم هم اگه تا عمرمم باشه نمیاد لامصباخخ

دکترا من که گفتن سی پی یو شدید شدم و دیگه راه نداره.

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمیرسد ،شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز  وشاداب  صبرم می گوید:امیدی هست چون خدایی هست .

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

[QUOTE=58326639]وااای دختر نترکی 😁😁مگه کامپیوتری که سی پی یو داشته باشی.پی سی او😁😁😘😘😘[/QUOTE

الان بخندم مثلا .اشتباه تایپی هس پیش میاد .حالا شما دکتری بگو راه درمانی داره یا نه

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمیرسد ،شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز  وشاداب  صبرم می گوید:امیدی هست چون خدایی هست .
[QUOTE=58326639]وااای دختر نترکی 😁😁مگه کامپیوتری که سی پی یو داشته باشی.پی سی او😁😁😘😘😘[/QUOTE ...

ناراحت نشو☹گفتم شاید اسمشو نمیدونی.ببخشید اگه ناراحت شدی🤗🤗🤗منظوری نداشتم.خودم خندم گرفت گفتم توام بخندی😘😘😘😘

ناراحت نشو☹گفتم شاید اسمشو نمیدونی.ببخشید اگه ناراحت شدی🤗🤗🤗منظوری نداشتم.خودم خندم گرفت گفتم توام ...

.نه ناراحت نشدم خانومی .منم دقت نکردم تو نوشتنم .ولی خودمونیم اون لحظه خودمم خندم گرفته بود و میخندیدم .اون پیامم که نوشتم خواستم ببینم چی میگی .منو شرمنده کردی گلم ‌منم عذر میخوام .😘

من الان فقط با طب سنتی و اصلاح تغذیه میخوام برم جلو نمیدونم هنوز که جواب نگرفتم

پیاز درمانی هم تازه شروع کردم

امیدوارم جواب بده

چون درمان با طب سنتی زمان بره فعلا صبر کروم ببینم چی میشه