atdjkckcmamn مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 459 عنوان 😭😭😭😭😭😭 71 بازدید | 6 پست خدایا من چجوری از بچم دور باشم چجوری فقط تو یه اتاق بمونم خدایا مگه من چیکار کردم اینطوری اذیتم می کنی من خیلی می ترسم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 دیروز | 10:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تاریخدان عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 4148 چی شده گلم دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺
atdjkckcmamn مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 459 چی شده گلم تیروئیدمو در اوردم باید ید درمانی بشم یه مدت قرنطینه بشم بچمو نبینم 😭😭😭😭😭😭😭
تاریخدان عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 4148 تیروئیدمو در اوردم باید ید درمانی بشم یه مدت قرنطینه بشم بچمو نبینم 😭😭😭😭😭😭😭 وای بازم خداروشکر گفتم شاید زبونم لال شوهرت ازت گرفتشالان بچت پیش کیه جاش امنه برات گریه نمیکنه نمیتونی ار فاصله باهاش حرف بزنی دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺
atdjkckcmamn مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 459 وای بازم خداروشکر گفتم شاید زبونم لال شوهرت ازت گرفتشالان بچت پیش کیه جاش امنه برات گریه نمیکنه نمیت ... بچم مادرم نگه میداره بیچاره بچم حرف نمیزنه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭🥺
تاریخدان عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 4148 بچم مادرم نگه میداره بیچاره بچم حرف نمیزنه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭🥺 دلت تنگه متدری حق داری سخته برات اما اون الان خابه. گفتی نمیتونی بری پیشش تا چم روز؟ دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺
atdjkckcmamn مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 459 دلت تنگه متدری حق داری سخته برات اما اون الان خابه. گفتی نمیتونی بری پیشش تا چم روز؟ گفتن تا ۱۰ روز