2777
2789

من هیچی به ماهی نمی زنم فقط نمک به خود ماهی

وبعد ماهی رو تو مخلوط آرد وزردچوبه وزنجبیل میغلطونم وتوروغن سرخ می کنم زیرشو کم می کنم میزارم حسابی سرخ بشه وسوخاری

درمورد کبابی هم که اول میزارم روآتیش سرخ که شد دوباره برش میدارم حشو میزارم که شامل سبزی ماهی تمرهندی رب انار سیر وپیاز رنده بافلفل سیاه ویکمی پونه میزارم یه پنج دقیقه رو آتیش بمونه وبعد برمیدارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سس درست میکنم سیر توی اون میریزم کنار ماهی میذارم که طبعش گرم تر بشه

ذائقه ها فرق دارن همون فلفل سیاه وزنجبیل از نظر من کافیه که تو آرد میزنم

مااهوازیااینجوری میخوریم ممکنه مناطق دیگه جوردیگه ای بپزن

ذائقه ها فرق دارن همون فلفل سیاه وزنجبیل از نظر من کافیه که تو آرد میزنم مااهوازیااینجوری میخوریم مم ...

اره عزیزم ..من ماهی رو تو ارد که میغلطونم ماهی بیشتر مزه آرد میگیره و طعم اصلیش عوض میشه ، نمیدونم علتشو

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792