2777
2789
عنوان

دیروز بالاخره جوابشون دادم

215 بازدید | 10 پست

یه بابایی اومده بود مهمونی خونه ننه شوهرم بودم.. بهد برداشت به شوهرم گفت ان شالله دفعه دیگه بیایم تو رو چی صدا کنیم ابو چی صدا کنیم؟ منظورش بجه دوم بود یعنی

شوهرم از خدا خواسته گفت ان شالله ابو بنیامین

من خودمو زدم به نشنیدن بعد شوهرم گفت ها زینب نظرت چیه منم گفتم چی چیزی گفتی گفت اره بنیامین خوبه؟همه هم نگاهمون میکردن من گفتم اهان همسایه رو میگی نمیدونم خب بچه اوناس ما اسم انتخاب کنیم زشته  بعد اون یکی زنه گفت نه دیگه بچه خودتون بیار بیار منم گفتم من تصمیم به تک فرزندی دارم دخترم تک باشه و لوس باشه با پر ردیی گفت نه نه نه نمیشه خب .. منم گفتم همینطوری راحت ترم تک فرزند باشه شوهرم قررررنز شد یعنی اخه رو در وایسی داره باهاشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت اول باید جواب درست میداد که نداد.موندم مردم چرا تو همچین مسائلی دخالت میکنن آخه.ولی خودت خوب گفتی

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           
شوهرت اول باید جواب درست میداد که نداد.موندم مردم چرا تو همچین مسائلی دخالت میکنن آخه.ولی خودت خوب گ ...

شوهرم جلو مردم رو در وایسی داره. خودش تو خونه میگه نمیخوام جلو مامانش و فک و فامیل میگه میخوام دعا کنین . هوووف اثلا من با شوهرم مچ نیستم کاریش ندارم قبلا خجالت میکشیدم دیدم نه مر رو شدن تازه تعیین جنسیت هم میکنن پر رو ها دیگه جواب دادم

تصمیم خودته ولی تک فرزندی افتضاحه 

چه دخترچه پسریه دونه دیگه بیار 

ازقدیم گفتن:یکی یه دونه ، خل ودیوونه

آخر داستان دیدن داره صبر کنید ✌ حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .