2777
2789
خواهر زداه منم دوسالشه اتفاقا بهتر گوش میدنبهش یاد دادیم با اون دوسش بازی نکنه اون سمتش بره یه جای د ...

ان قد نقهمن مادر شوهرم میاد صلیطه بازی در میارع من فقط پسررو تهدید میکنم که کاری کنی زنگ میزنم به شوهرم یکم سلکت میشع

مگه ما مسخرع شیم که خوشش میاد تکرار میکنه اندازه خر شدع

بعصیا پسرا کیف میکنن طرف حرص میخوره حتی تو بزرگسالیم اگه دیده باشی خیلی از برادرها حرص خواهرشون رو درمیارن جیغشون رو درمیارن

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر زداه منم دوسالشه اتفاقا بهتر گوش میدنبهش یاد دادیم با اون دوسش بازی نکنه اون سمتش بره یه جای د ...

اینا بچشون اصلا خود ازاری داره مادر شوهرمو میزنه ابجیشو میزنه فشای خیلی بد به من میدادچن سال که هی گفتم گقتن چکار کنیم به همع میده درس نمیشه ی دوا راه افتاد اخرش

مثلا اسباب بازیو میکشید از دستش تا گریع کنه راهشم نمیشه نداد شوهرم باید بعد سیو چن سال سن عرضع داشت ...

بهش تذکر بدی فایده ای نداره؟

بنظرم

تو که دعوا کردی لاقل رو حرفت سفت وایسا بگو اگه بیاد بچه رو اذیت کنه دیگه اجازه نمیدم تمام

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
بعصیا پسرا کیف میکنن طرف حرص میخوره حتی تو بزرگسالیم اگه دیده باشی خیلی از برادرها حرص خواهرشون رو ...

اصلا یک جا نشستن کلا بده اخرش نتیجش میشه سزدی ژنو شوهر من شوهرم رو دوس داشتم اما الان میگم بی عرضه بوده برامون کاری نکرده باعث میشه ادم با طرف مث قبل نشع