2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوادش چجورینمگه

کلا هرکاریمیکنیمنظر اونا الویت داره ی کاری بگننکن نمیکنه بگن بکن میکنه حتی مسخامبرم خونه پدرم از اونا اجازه میگیره بچه دارممیخام ی بیرون برمخاهراش دنبالممیفرسته

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
خب چرا باید وقتی بچه داداشش گریه اینو در میارع بخنده بزاش مهم نباشع چن ساله منتشو میکشم الان دیگه جو ...

الان شوهرت چیکارس این وسط !

بچه ات رو که کتک نزده شکلک دراورده

بچه ات واکنش نشون میده بچه داداشش خوشش میاد هی تکرار میکنه به جای به فوش بستن شوهرت به بچه یاد بده چه جور رفتار کنه فردا مدرسه اس اجتماع هست

یا دیگه بچه برادرت رو راه نده یا رفتار درست رو به بچت یاد بده بنظرم نباید واکنش نشون بده محلش نده میتونی از دیگران مشورت بگیری که بهترین رفتار در مقابل همچین حرکاتی چیه

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
الان شوهرت چیکارس این وسط ! بچه ات رو که کتک نزده شکلک دراوردهبچه ات واکنش نشون میده بچه داداشش خوشش ...

بچه من هنو سه سالشم نشده چرا اون بین دوتام زد بهش پیش هم اومده زدتش این چیزا که تو میگی بزا سن بزرگ تره نه بچه دو سالو خورده

الان شوهرت چیکارس این وسط ! بچه ات رو که کتک نزده شکلک دراوردهبچه ات واکنش نشون میده بچه داداشش خوشش ...

مثلا اسباب بازیو میکشید از دستش تا گریع کنه راهشم نمیشه نداد شوهرم باید بعد سیو چن سال سن عرضع داشت خونه میگرفت باید بچش براش مهم بود فیلمو کع میدید نمیخندید

بچه من هنو سه سالشم نشده چرا اون بین دوتام زد بهش پیش هم اومده زدتش این چیزا که تو میگی بزا سن بزرگ ...

خواهر زداه منم دوسالشه اتفاقا بهتر گوش میدن

بهش یاد دادیم با اون دوسش بازی نکنه اون سمتش بره یه جای دیگه

تو یه ساختمونن تو یه خونه نیستن که

بنظرم بگو اگه قرار به این سبک بازی هست من دیگه اجازه نمیدم باهاش بازی کنی و در رو براش باز نکن

اگه بخواد حتما با بچت بازی کنه رفتارش رو اصلاح میکنه البته به شرطی که واقعا رو حرفت وایسی

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺