2777
2789
عنوان

به شوهرم بگم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 37 پست

سلام عزیزم بنظرم اول بگی بهتره اگه همسرت خیلی احساس نگرانی کردن،بگو خب میریم دکتر که خیالمون راحت بشه که چیزی نیست.

بعدشم در اولین فرصت حتمن رو همسرت کار کن حتا اگه لازم شد مشاوره برید اینجوری هم شما اذیت میشی هم خودشون هم اینکه پس فردا ایشالا بچت بزرگ بشه بخواد مثلن بازی کنه تو پارک بدوه همش یه بابای نگران دنبالشه،که این برای بچه ها کلافه کنندس

بکوش تا عظمت درنگاه تو باشد، نه در آنچه به آن                                مینگری! 💖🍃                    "آندره ژید"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانومی اول که انشالله مشکل خاصی نباشع و حل بشه دیگه اونطوری نشع .ولی به نظر من با یکی از اعضای خانواده خودت یا شوهرت در میون بذار و با اون برو دکتر .وقتی کارت تموم شد و ان شالله مشکلی نبود به شوهرت بگو .اگه خدایی ناکرده زبونم هزار مرتبه لال چیزیش بود با شوهرت درمیون بذار طوری که نگرانیش شدید نشه و با کمک هم همدل بچه رو برا درمان به بهترین متخصص اطفال ببرین .

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمیرسد ،شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز  وشاداب  صبرم می گوید:امیدی هست چون خدایی هست .

واییییی بگو خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد برات..

شوهرت استرس بگیره بهتره ک بچت خدای نکروه مشکلشو پشت گوش بندازبن.

حتما ب نظر من بگو😍😍 ایشالله وروجکتون هیچیش نباشه و صحیح و سالم دقتون بده با شیطنتاش😍😍

عزیزم استرس شوهرت مهمه یا سلامتی بچه😐اصلا طبیعی نیس حتما بگو و در جا ببرین دکتر

نه عزیزم اشتباه متوجه شدین نگران استرس داشتن شوهرم نیستم نگران اینم که اینو بفهمه بیشتر تو دست و پامه و همش باید بیام پای تلفن که جواب نگرانیاشو بدم .

همه گفتن بگو

ظهر بیاد خونه بهش میگم...

ممنون عزیزم 

وایی چه سخته.نه بااین شرایط بازم بگوخدایی نکرده کاردستت نده یاخودت بامادرت ببرش دکتر تانگران نشه وتو ...

اره واقعا سخته...

مهم همینه که نمیتونم برم دکتر چون زنگ بزنه ببینه خونه نیستم نگران میشه بیرونم که بغیر از دکتر تا حالا جایی نرفتم چون هوا هنوز اینجا طوریه که نمیشه بچه رو ببرم بیرون و بگم مثلا دارم میرم خرید یا پارک.

ممنون وقت گذاشتی عزیزم

اره واقعا سخته... مهم همینه که نمیتونم برم دکتر چون زنگ بزنه ببینه خونه نیستم نگران میشه بیرونم که ...

قربونت, پس یاباخودش ببردکتر, برای همسرتم هرشب دم کرده اسطوخودوس وگل گاوزبون وبه لیموبده اعصابش اروم بشه کم استرسی شه.

😍خداجونم یهویی شکرت بابت داده هاونداده هات😍

واااای خدااااااا انگار شوهر من گفتی 

ببین کاری به استرس نداشته باش بگو بچه باید ببری چکآپ نمیخواد از الان بگی چنین مشکلی پیش اومده اونجا به دکتر بگو وقتی شوهرت فهمید بگو اینقدر استرسی هستی جرات نکردم بهت بگم 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
وا حالا اون ناراحت بشه بهتره تا بچت خدانکرده چیزیش بشه.

نه عزیزم شما هم اشتباه متوجه شدین ناراحتی شوهرم منظورم نبود

منظورم این بود که بفهمه اینطوری شده دیگه بیشتر تو دست و پامه و به هیچکارم نمیرسم و مطمئنا استرس و نگرانیشو به منم انتقال میده.

حتی بریم دکتر هم بعدش این برنامه ها هست.

دوستان همه گفتن بگو 

ظهر بیاد بهش میگم.

ممنون از راهنماییت   🌹

سلام عزیزم بنظرم اول بگی بهتره اگه همسرت خیلی احساس نگرانی کردن،بگو خب میریم دکتر که خیالمون راحت بش ...

دقیقا این که شما میگی هست

قبلا که باردار نبودم با دوستش که بچه داره خانوادگی میرفتیم پارک

شوهرمن حواسش بیشتر جمع بود تا پدرمادربچه.

هروقت میخورد زمین شوهرم میدوید بلندش میکرد و ناز و نوازش وتمیز کردن و اینا

آخرش دوستش گفت آقا بدون رودرواسی میگم خواهشا به بچه ماکاری نداشته باش ما میخوایم بچه بخوره زمین خودش رو پاش بلند شه وگرنه بلدیم بدو بریم بلندش کنیم....

اما کو گوش شنوا

باز دفه بعد همون آش و همون کاسه