2821
2789
عنوان

بارداری

170 بازدید | 9 پست

سلام .من سه ماهه بارداربودم لک دیدم رفتم سونو.گفت بچه از دوماهگی رشد نکرده و مرده.دیگه رفتم بیمارستان با شیاف سقط کردم .بعد سه هفته کامل پاک شدم .رفتم سونو گفت یه خورده لخته به رحمت چسبیده .به دکترم که گفتم گفت اگه دوهفته پاک بودی که هیچ وگرنه اگه پاکیت به دوهفته نرسید باید بری کورتاژ کنی.من بعد ده روز دوباره پ شدم ولی چون شربت زعفرون خورده بودم چهار روز جلوانداختنم و گذاشتم به پای زعفرون .بعد ده روز پ بودم پاک شدم دوباره بعد یه روز لک دیدم و سه روزه که همینطوری لک میبینم .به نظرتون باید برم کورتاژ کنم؟

البته دکتر سونو گفت نیاز به کورتاژ نیس گفت برو سونوی واژینال اونجا خودشون برات تمیزز میکنن

منم پارسال مشكل تو رو داشتم من دوم آذر سقط كردم ولي سونو گفت بقاياي بارداري مونده 

منم چند روز بعدش پاك شدم و ديگه هيچي نيومد

تا اينكه سونوي واژينال دادم و گفت هنوز بقايا هست و من كورتاژ شدم

نزار بمونه خدايي نكرده رحمت مشكل پيدا كنه سريع سونوي واژينال بده اگر چيزي مونده با پزشك خوب مشورت كن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مریم جون باز خدا رو شکر کن که باردار شدی و میدونی در آینده هم باز میتونی باردار شی همین به همه درد و سختیش می ارزه هر چی دکترت میگه گوش کن .من حاضرم همه درد ای دنیا رو تحمل کنم یه بار خط دوم بی بی چک رو ببینم

بعد اینکه دوباره کورتاژ کنم تا کی باید صبر کنم  که بتونم اقدام کنم .؟

نمیدونم بعد کورتاژو ولی بدون کورتاژو میدونم تا ۳ ماه باید صبر کنی

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆
منم پارسال مشكل تو رو داشتم من دوم آذر سقط كردم ولي سونو گفت بقاياي بارداري مونده  منم چند روز ...

یادتون نیس اندازه چیزی که مونده بود چقدر بود؟ مال من 8.5 میلیمتره .

اینی که گفتم دکتر سونو گفته با سونوی واژینال برات تمییز میکنن و نشنیدید؟

خانمها ببخشید من سقط هفته ۹ داشتم البته هنوز دارو استفاده نکردم دکتر گفت تا سنبه فقط پیاده روی زیاد داشته باش به توصیه دوستان گرمیجات زیاد هم خوردم الان یکساعته درد سدید زیر شکم و کمر دارم یعنی دارم میمیرم از درد 

میتونم مسکن بخورم یا نه باید تحمل کنم تا دفع بشه

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792