mamaneroghaye78 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 277 عنوان من خنگولم 112 بازدید | 2 پست بگید من خنگول و دیوونه شدمبگید که احمق شدم رفت ...😐😐😐یه دخترم سه سال و چهار ماهشهیه دخترم یه سال و چهار ماهشه دلم برای حاملگی انقد تنگ شده دلم برای لگد نی نی و ذوق سونوگرافی 🥹🫠کلا دلم برای بارداری انقد تنگ شده که نگو چرا اینجوری شدم 1404/09/27 | 01:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاقد۰نام۰مستعار عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1812 ای جان تو کیوتی😅و البته چه سلامت روانی داری که بین اون همه سختی قسمت قشنگش یادت مونده✨️این یعنی نه افسرده ای نه بدبین و خیلی راحت میتونی زیبایی های زندگی رو دریابی و باهاش لذت ببریالآنم تا میتونی از خوشمزه بازی بچهات لذت ببر که دلت برای همینام تنگ میشه🥰در مجموع همینکه حس میکنی احمقانس یعنی احمق نیسی😂😂❤️ نه اینکه حسش احمقانه باشه ولی خب دنبال دردسر نباش دخترخوب🫠😑🌸🩷😍
mamaneroghaye78 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 277 ای جان تو کیوتی😅و البته چه سلامت روانی داری که بین اون همه سختی قسمت قشنگش یادت مونده✨️این یعنی نه ... ممنون عزیزدلم چه برداشت جالبی داشتید🫠🥹🥰😘آره واقعا با دوتا بچه بارداری دردسری بیش نیست😁😶🌫️😉