2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیا اینجا تو تاپیک خودت بگو

من راجب رابطم ی مشورت میخام البته الان ک کاتیم فقط قبل اینکه تعزیف کنم اینو بگید ک ب ایندع بینی و موکل و سرکتابو اینا اعتقاد دارین چون حرفم تا حد زیادی ب این موضوع مربوطه

من راجب رابطم ی مشورت میخام البته الان ک کاتیم فقط قبل اینکه تعزیف کنم اینو بگید ک ب ایندع بینی و مو ...

تا حدودی به سرکتاب و دعا اره ،

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

تا حدودی به سرکتاب و دعا اره ،

خب پس میگم من پیش دوتا خانوم میرم یکیش سرکتاب باز میکنع یکیش موکل داره بد این دوتا همیشه حرفاشون یکی بود الن فرق دارع نمیدونم حرف کدمو باور کنم پیش دوتا خانوم سرکتاب باز میکنم یکیش با قران یکیش موکل داره بد این خانوما معمولا همیشه حرفاشون یکیه یا یکی میشه بد حتی چیزایی ک از ایندم گفتن تا حدود خیلی شبیه ب همه من با ی پسری تو رابطم البته الان کاتیم بد اینم بگم من خودمو خیلییییی کوچیک کردم خیلییییی بد پیش اون خانومی ک سرکتاب باز میکنه اوایل کاتمون ک باز کردمگفت میاد و فلان بدش گفت ببین مودیه ادم فلانیه اگه خاستگار خوب اومد برو و فلان من چند روز پیش از پیش این زنه اومدم پیام دادم ب اکسم ک من خاستگار دارم میترسم خانوادم بفهمن ک قبلا با یکی رابطه دلشتم من خیلی میترسم و بابام بفهمه فلان میکنه و اینا ی تومار نوشتم بد این اصلا جواب نداد بد من پیش این خانومی ک سرکتاب باز میکنه رفتم گفت ول کن کات کن و نمیاد و از حرفا بدش رفتم پیش اونی ک موکل داره کامل براش تعریف کردم بد برگشت گفت ک برمیگردع صدرصد و من برا شما بسیار عالی میبینم همه چیو و فلان بد این زنه ک موکل داره قبلا نشونهای همینو داده بود دقیقا نشونهای اینو داد برا کسی ک باهاش ازدواج میکنم منم گفتم تو نشونهای اینو دادی بد برگشت گفت اخه همینه من برا شما خیلی عالی میبینم بد گفتم پس چرا این کارارو میکنه گفت لج کرده
بد این زنه حرفاش همیشع درسته الان من چیکار کنم

اگه هر کدوم که به واقعیت نزدیکه به اون عمل کن من خودم کسی که سرکتاب باز میکنه از قرآن بیشتر قبول دارم ، ولی بازم اعتقادات فرق میکنه ،

اگه هر کدوم که به واقعیت نزدیکه به اون عمل کن من خودم کسی که سرکتاب باز میکنه از قرآن بیشتر قبول دار ...

اخه تو همین نی نی سایت تاپیک زدم کیا فلان شهر زندگی میکنن شهر این خانوما ۵ نفر بودن ۳ نفر شناختن گفتن حرف اونی ک موکل داره داره درسته بد یکی از دوستامم اونی ک موکل داره چیزی ک بعش گفت شد ولی اونی ک سرکتاب باز میکرد حرفش نشد الان نمیدونم حرف کدومو باور کنم اخه خرف جفتشون برا من یکی بود همیشه

اخه تو همین نی نی سایت تاپیک زدم کیا فلان شهر زندگی میکنن شهر این خانوما ۵ نفر بودن ۳ نفر شناختن گفت ...

همیشه به چیزی که خودت فکر میکنی و احساست میگه درسته عمل کن ، نتیجه باز خورد بعضی کارها از افکار خود ادمنشآت میگیره ، دیدی یه وقتایی به یه اتفاق بد فکر میکنی همون اتفاق میوفته ،اینم همونه ،

همیشه به چیزی که خودت فکر میکنی و احساست میگه درسته عمل کن ، نتیجه باز خورد بعضی کارها از افکار خود ...

ببین من اولا خیلی دوسش داشتم و مطمعن بودم با این ایندع دارم

اها راسای اینم بگم اون خانومی ک موکل دارع هر نشونه از شوهر ایندم داده رو این داره هم شغل هم ظاهر یعنی مو ب مو اینع

ببین من اولا خیلی دوسش داشتم و مطمعن بودم با این ایندع دارم اها راسای اینم بگم اون خانومی ک موکل دار ...

خب به همون اکتفا کن ،و برو سراغ همون و با دستور العمل اون جلو برو ،دبگه پیش اون یکی نرو که دو دل بشی

2790
2778
2791
2779
2792