2777
2789

بچه ها یه سوال

بعضی شرکتا تابلو ندارن بیرونشون و از بیرون شبیه خونه مسکونی هستن! خب دلیلش فرار مالیاتی و... هستش.

بعد من از یه نفر شنیدم که اگه طرف تابلو نداره، بیمه هم نمیتونه رد کنه برای کارمنداش. چون لیست بیمه رد کردن یعنی طرف داره اعلام موجودیت میکنه و این با فرار مالیاتی تضاد داره.

این حرف درسته؟

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

آره فکر کنم

کلا چنین جاهایی نه کار کنید نه خدمات بگیرید اگه جنایت هم بکنم کسی نمیتونه پیداشون کنه

جایی برید که معتبر و خوب باشه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بله

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره فکر کنمکلا چنین جاهایی نه کار کنید نه خدمات بگیرید اگه جنایت هم بکنم کسی نمیتونه پیداشون کنهجایی ...

چجور جاهایی؟ که از بیرون تابلو ندارن؟

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

اره خب چون شرکت باشه باید مالیات بده هرجا باشه و بیمه هم کارفرمایی رد میکنه که ثبت شده باشه با مالیا ...

پس چطور همشون میگن بیمه رد میکنیم برات؟!

البته که داشتن تابلو ربطی به مالیات دادن یا ندادن نداره

چون اون شرکت ثبت شده هست و به عنوان یک مودی مالیاتی تو دارائی پرونده داره

ربطی به بیمه کردن کارمنداش هم نداره .

تابلو زدن برای بعضی از مشاغلی هست که نیاز دارن معرفی بشن و مشتری حضوری جوب کنن شاید اون شرکت نیاز به مشتری حضوری و گذری نداره

در ضمن تابلو زدن هم هزینه داره و هم سالانه عوارض شهرداری داره

البته که داشتن تابلو ربطی به مالیات دادن یا ندادن نداره چون اون شرکت ثبت شده هست و به عنوان یک مودی ...

اااا پس بخاطر عوارض شهرداری تابلو نمیزنن؟

خب ببین دخترا احساس ناامنی بهشون دست میده توی چنین محیطایی

محیط کار بهتره از بیرون تابلو بزنه مشخص باشه اینجا کجاس

میگم لطف میکنی تاپیک قبلیه منو بخونی و نظر بدی؟؟ اونم درباره اشتغاله.

ن صرفاما تابلونداریممالیات هممیدیم

عزیزم میشخ بری تاپیک قبلی منو هم نظر بدی؟ اونم درباره کار هست

اااا پس بخاطر عوارض شهرداری تابلو نمیزنن؟ خب ببین دخترا احساس ناامنی بهشون دست میده توی چنین محیطایی ...

سعی کن اولویتت محیط امن کار باشه بعد بحث مالی و بیمه کردن چون واقعا جامعه از لحاظ بعضی از مسائل اخلاقی و اجتماعی در وضعیت خراب و وخیمی هست.

سعی کن اولویتت محیط امن کار باشه بعد بحث مالی و بیمه کردن چون واقعا جامعه از لحاظ بعضی از مسائل اخلا ...

دقیقا

عزیزم تاپیک قبلی منو هم میخونی نظر بدی؟؟