2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 25 پست
آره ولی برای هرکسی نمیزنن.اونایی یه یه سری مشکلات خاص دارن تازشم کلی زیرمیزی بایدداد

توبیمارستانهای خصوصی میزنن.توبارداری خواهش میکنم برای همه منتظرادعاکن

😍خداجونم یهویی شکرت بابت داده هاونداده هات😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توبیمارستانهای خصوصی میزنن.توبارداری خواهش میکنم برای همه منتظرادعاکن

منم جزع منتظرابودم که خداروشکربادارو درمانی خودموشوهرم جواب گرفت پس باتمام وجودم وازته قلبم دعامیکنم عزیزم😚😚😚

منم جزع منتظرابودم که خداروشکربادارو درمانی خودموشوهرم جواب گرفت پس باتمام وجودم وازته قلبم دعامیکنم ...

ممنون گلم دوساله منتظرم دعاکن ای یوای نتیجه بده,شمامشکلت چی بود؟من تنبلی تخمدان شدیددارم وهمسرمم ازو اسپرمی

ممنون گلم دوساله منتظرم دعاکن ای یوای نتیجه بده,شمامشکلت چی بود؟من تنبلی تخمدان شدیددارم وهمسرمم ازو ...

عزیزم انشالله خدا یه دونه از اون نی نی خوشگلا خواستنی ها تو دلت بذاره که وقتی به دنیا بیاد از دیدنش سیر نشی❤❤❤

ممنون گلم دوساله منتظرم دعاکن ای یوای نتیجه بده,شمامشکلت چی بود؟من تنبلی تخمدان شدیددارم وهمسرمم ازو ...

منم تخمک گذاریم نامرتب بودوشوهرم مقداره اسپرمش کم.۸ماه تواقدام بودیم جواب که نگرفتین پی گیری کردیم متوجه شدیم.خداروشکر۲ماه داروخوردیم وجواب گرفتیم.به لطف خداکاربه جاهای باریک نگشید.توهم انشالله زودزودجواب میگیری فقط استرسوازخودت دورکن .استرس خیلییییی تاثیرداره میدونم خیلیییی سخته چون خودمم اینجوری بودم اما سعی کن آروم باشی بینهایت تاثیرداره

عزیزم انشالله خدا یه دونه از اون نی نی خوشگلا خواستنی ها تو دلت بذاره که وقتی به دنیا بیاد از دیدنش ...

قربونت برم خیلی ممنونم منم دعاکنیدنتیجه بگیرم خیلی دلهره دارم محتاجم به دعات

منم تخمک گذاریم نامرتب بودوشوهرم مقداره اسپرمش کم.۸ماه تواقدام بودیم جواب که نگرفتین پی گیری کردیم م ...

اره اولا خیلی استرس داشتم ولی الان میگم توکل بخدا بخوادمیشه ونخوادم نمیشه