2777
2789
عنوان

کرم ضد لک

2088 بازدید | 6 پست

دوستان عزیز سلام.

ممنون میشم اگر تجربه ای در خصوص استفاده از کرم های ضد لک داشتید، با سایر دوستان هم به اشتراک بگذارید. لطفا کاملا مشخص کنید که ۱_ایا پوستتون چرب،خشک یا مختلط بوده؟.۲_از چه نوع کرمی استفاده کردید؟ ۳-لک شما ازچه نوعی بوده؟ ۴- چه مدتی از مصرف کرم گذشته و ایا لکهای شما بازگشت مجدد داشته یا خیر؟

ضمنا اگر دوستان از مصرف کرم ضدلک سویسی سیستئامین هم تجربه ای دارند حتماااااا به اشتراک بگذارند. خواهش میکنم تجربیاتتون رو صادقانه به اشتراک بگذارید و برای یک محصول تبلیغ نکنید.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من تا حالا استفاده نكردم ولي ي نفر كه ميگفت مادرش پزشك پوست هستن براي خودم كه پوستم خشك هستش و براي ...

شیفته ی عزیز، ممنونم. لطفا وقتی از نوروا استفاده کردی نتیجه اش رو بازم بگو که چطور بوده. امیدوارم ازنتیجه راضی باشی

ویژگی کرم روشن کننده و ضد لک:

کاهش تولید رنگدانه ملانین و اثر روشن کنندگی پوست

روشن کننده قوی

یکنواخت سازی رنگ پوست، آنتی اکسیدانی قوی

روشن کننده پوست، افزایش تولید ماتریسی سلول

از بین بردن لک های هورمونی

از بین بردن لک های بارداری

از بین بردن لکه های به جا مانده از  جوش صورت

روشن کننده رنگ پوست صورت

کاهش تولید رنگدانه پوست

جلوگیری از بهم پیوستن رنگدانه ها در سطح پوست

یکنواخت کردن رنگ پوست صورت

کاهش انتقال رنگدانه به سطح پوست

خصوصیات آنتی اکسیدانی قوی

افزایش حلالیت رنگدانه ملانین.

کرم روشن کننده و رفع لک چای سبز گیاهی.

جلوگیری از ظهور مجدد لک های پوستی

تامین رطوبت مورد نیاز و حفظ طراوت و لطافت پوست

بدون ایجاد حساسیت پوستی.

09125253709

سلام خانوما

من کرم ضد لک  و روشن کننده پوست دارم با مصرف این کرم گیاهی در عرض 2ماه تمام لک های صورت

، جای جوش ها

، کک و مک

و لک های بارداری از بین میرود

همچنین چروک های سطحی پوست هم از بین می رود.

مناسب برای درمان آفتاب سوختگی و تیرگی پوست رو درمان می کند.

نرم کننده پوست های خشک هم هست

تیرگی دور چشم را از بین میبرد.

ضمنا پوست رو تا چند درجه روشن تر میکنه

کرم سفید کننده بیکینی و زیر بغل هم داریم

دست سازه قیمتش ۱۰۰هزار

تماس ۰۹۱۹۸۸۰۰۶۹۸

من صورتم پره لک شده بود بخاطر مشکلات کبدی، یه عالمه ام کرمو دارو مصرف کردم جوابگو نبود 

الان دارم کرم ضد لک ریلاکو استفاده میکنم خیلی راضیم اصلا احساس میکنم واق کمرنگ تر شدن 

2790
2778
2791
2779
2792