2777
2789
دارو مصرف کردی؟

دارو شوهرم مصرف کرد این ماه، اسپرمش ی خورده ضعیف بود ولی من نه به من دارو داد گفت اگه این ماه نشدی ماه بعد بخور

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
مثبته. ولی پس فردا یکی دیگه بزن که مطمعن بشی پررنگ تر میشه یا نه

باشه حتما. 😘

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم خیلی خیلی مبارکه برای ماهم دعا کن  منم دیروز موعدم بود پریروز بی بی زدم منفی بود دیروز ی ...

ممنون عزیزم 😔 انشاالاه توهم مامان میشی خدا کمکت میکنه  

سینه های من که انگار سنگ تو شونه انقد سفت  و ملتهب و دردناک شدن. بی بیمم صبح دو خط پررنگ شد

بسلامتی مبارکه ... مال منم درد سینه خیلی شدیده نمیتونم بخوابم واسه همین زود بی بی چک گذاشتم 

بسلامتی مبارکه ... مال منم درد سینه خیلی شدیده نمیتونم بخوابم واسه همین زود بی بی چک گذاشتم 

مرسی عزیزدلم برا شمام مبارکه. ایشالله به سلامتی دنیاش بیاری. دیشب تو خواب غلت خوردم انقدی تیر کشیدن که اشکم در اومد. دختر خالم میگفت حاملگی درد سینه نداره ولی برا من داره نابود میکنه سینه هامو😭😭😭😭

❤❤❤حال خوبیه که دارمت ❤❤❤
عزیزم خیلی خیلی مبارکه برای ماهم دعا کن  منم دیروز موعدم بود پریروز بی بی زدم منفی بود دیروز ی ...

عزیزم ایشالله ماه بعد باردار بشی. منم گاهی عقب مینداختم ولی یا لک میدیدم یا لخته بعدش پری میشدم

❤❤❤حال خوبیه که دارمت ❤❤❤
مرسی عزیزدلم برا شمام مبارکه. ایشالله به سلامتی دنیاش بیاری. دیشب تو خواب غلت خوردم انقدی تیر کشیدن ...

ممنون عزیزم بعضی درد دارن خوهرام همشون درد سینه داشتن تو دوران بارداری

من این ماه اصلا فکر نمیکردم حامله باشم الان پنج روزه عقب انداختم امروز بی بی زدم

واس من هفت روز  مونده تا پری 

مبارکههههه مبارکت باشه به سلامتی و دل خوش

من که امروز روز 27 امممه و از صبح دل درد پریوذی دارم و من منتظرم فردا 28 ام هم نشم. شنبه بیبی بزنم یا یکشنبه.

اصلا دل و جراتشو ندارم الان بزنم میترسم مثبت نشه.

4-5 روز بود علائم پریودی نداشتم، از امروز باز شروع شده یکم دل دردای پریودی

از امام زمان خواستم دامن منم سبز کنه

انشالله همه منتظرای اینجا زود بیبی مثبت ببینن

پست منو نپسندید یعنی لایک نکنید. فقط پاسخ دارید برام بذارید. ممنونم. 
مبارکههههه مبارکت باشه به سلامتی و دل خوش من که امروز روز 27 امممه و از صبح دل درد پریوذی دارم و من ...

مرسی عزیزم ان شاالاه امام زمان دلتو شاد کنه حاجتتو بده نترس دلتو بسپار ب خدا اگ بخواد مثبت میشه دل درد علایم بارداریه ان شاالاه ک هستی