2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم مثبته چون زود گذاشتی خط T کم رنگه....مبارکههه خداروشکر 

مرسی گلم واقعا خداروشکر انقده دعا کردم خدا جوابمو داد

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍

خیلی خوشحال شدم عزیزم...برای هر مادری که به خواسته اش برسه خوشحال میشم خدا برات نگه داره خیییییلی مواظب باش خیییلی

خدایا مرسی  
مباااارکههههههه انشالله که به دلخوشی و سلامتی دورانتو بگذرونی فقط پسته و عسل نخور تا کوچولوت تو جاش ...

نمیدونستم ضرر دارن ممنون از راهنمایت 

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍

عزیزم مبارکه کاش خدا صدای ما رو هم بشنوه پنج ماه زمانی نیی که گریه کردی گلم خیلی عادیه که بارداری طول میکشه خوب برا بعضی ها زودتر بعضی ها دیرتر

خیلی خوشحال شدم عزیزم...برای هر مادری که به خواسته اش برسه خوشحال میشم خدا برات نگه داره خیییییلی مو ...

قربونت برم 😘😘

تورو خدا برای منم دعا کنید.خوااااهش میکنم از همتون 

دعا میکنم برات میدونم منتظر بودن سخته ان شاالاه خدا جواب همه رو بده 

عزیزم مبارکه کاش خدا صدای ما رو هم بشنوه پنج ماه زمانی نیی که گریه کردی گلم خیلی عادیه که بارداری طو ...

من خیلی تنهام دوسداشتم زود باردارشم