بعضی از دوستان تاپیک هایی میزنن راجع به اینکه نظرتون در مورد ازدواج با فلان قوم چیه بعضی ها هم از خدا خواسته هر چی به دهنشون میاد در مورد اون قوم میگن و این باعث ناراحتی و شکستن دل خیلی ها میشه... یعنی چی آخه این کاملا نژاد پرستیه چرا بعضی ها فکر میکنن تافته ی جدا بافتن... اگر بدیم همه مون بدیم و اگه خوبیم همون خوبیم چون هممون ایرانی هستیم خواهش میکنم تجربیات شخصی خودتون رو برای خرد کردن و تحقیر بقیه به اشتراک نذارین ناسلامتی اکثر شماها مادرین و بچه تربیت میکنین طوری نشه که فردا یه بچه نژاد پرست تحویل جامعه بدین
نرود میخ آهنین بر سنگ. اینجا همینطوره با تفنگ میرن تو تاپیکا ب قصد کشتن
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
متاسفانه نژادپرستی در ایران بیداد میکنه. مشکل شاید این باشه ازدواجهایی که طرفین اختلاف فرهنگی دارند ممکنه باعث ایجاد اختلاف بشه که با بحث نژاد قاطی میکنن بعضیها. به هر حال کاش همه به انسانیت هم احترام بگذاریم