2777
2789
عنوان

از سگا میترسم

115 بازدید | 17 پست

واقعیتش بچگی یه عالمه سگ تو یه مکانی افتادن دنبالم از اون موقع برام وحشتناک شده هرکاری کنم کنار نمیام جایی سگ دارن ازش دوری میکنم میگن وای چقدر فکرت قدیمیه اون انسانه درسناکه

قدیمی؟😳 آخه چطوری درک نمیکنن

برام دعا کنید دعا شما یه چیز دیگست

منم میترسم از همه حیوانات مخصوصا سگ

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

منم همینطور به شدددت😥

میشه برای شادی روح پدر و مادر و برادرناکامم صلوات بفرستین🙏منم هر جا تو امضاتون ببینم و یا درخواست دعا داشته باشین صلوات میفرستم و دعا و لایک میکنم❤️ اونکه از همه سره،خدای بالا سره💚❤️برچهره دلربای مهدی صلوات💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من عاشق سگام انقد بهشون میرسیدم الان بچه دار شدم نمیرسم برم غذا بدم

ی شب مجرد بودم توی ساختمون نیمه کاره سگه زاییده بود مامانم غذا و گوشت میپخت براشون من و بابام میبردیم براشون من چون زمستون بود برف باریده بود از طبقه دوم افتادم پاگرد ک زیرم خالی شد ولی نیفتادم پایین ولی تاپایین داغون شدم ببین مادر سگا مث برق و باد اومد روی سرم زوزه میکشید با دهنش کمکم میکردم ک بلتدشم انقد ک اینا مهربون و عزیزن

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

از وقتی تو پارک سگ پای بابامو گازگرفت و کارش به اتاق عمل کشید سگ میبینم قلبم از ارس میخواد وایسته

آخ 🥹🥹الان چطورن

برام دعا کنید دعا شما یه چیز دیگست

چرا همشون

نمیدونم اصلا نمیتونم نزدیکشون بشم به گربه ها تو حیاط میخوام غذا بدم اول کاری میکنم که برن دور شن بعد غذارو میذارم و فرار😂😂

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

دلیل خاصی داره؟

آره چند بار دنبالم کردن 😢

میشه برای شادی روح پدر و مادر و برادرناکامم صلوات بفرستین🙏منم هر جا تو امضاتون ببینم و یا درخواست دعا داشته باشین صلوات میفرستم و دعا و لایک میکنم❤️ اونکه از همه سره،خدای بالا سره💚❤️برچهره دلربای مهدی صلوات💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به 💚

پس برای همونه حق داری خب

خیییییییلی وحشتناک بود بار اول دوتا سگ گله که اندازه خرس بودن ، از بس تند دوییدم تا فرار کنم چندین متر پرت شدم و دست و پام در رفت و خونی مالی شدم اگر به دادم نمیرسیدن تکه بزرگم گوشم بود تا مدتها هم کابوس میدیدم ، دفعات بعدی هم وقتی میرفتم سرکار زمستون هوا تاریک بود لعنتی ها چهار تا سگ افتادن دنبالم بازم مردایی که میرفتن سرکار به دادم رسیدن، یکبارم من مثلاً اهمیت ندادم به سگه اونم نفس به نفس دنبالم راه افتاد آخه میگفتن بترسی بدتره اینا کاری ندارن ، اما انقدر فاصله اش نزدیک شده بود که صدای نفس هاشو میشنیدم یهو پشت سرم بلند پارس کرد ، من دیگه نفهمیدم چطور جیغ زدم و دوییدم بازم مردایی که میرفتن سرکار دورش کردن اما بازم فرار میکرد میدویید سمت من ، تا دوساعت گریه میکردم و تا بعدازظهر که از شرکت برگردم زانوهام هنوز میلرزید ،از این چیزا زیاد بود واس همین دیگه قید کار تو شرکت رو زدم 😢