2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بسته ژله رو بریز تو آب جوش خوب هم بزن بعد بذار خنک شه بعد بستنی آب شده بریز توش هم بزن بذار ببنده

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

میخام دو رنگ درست کنماقاطی کنم؟

دو رنگ مثلا سفید و صورتی میخوای درست کنی اول یه بسته آلوورا رو با آب جوش و بستنی قلطی کن بریز تو قالب بذار یخچال وقتی نیم بند شد دوباره ژله توت فرنگی یا انار یا هرچی رو با آب جوش و بستنی قاطی کن بریز روی ژله قبلی بذار ببنده

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

کامل بزارم ببنده چی میشه

دو قسمت از هم جدا میشه موقع در آوردن نیم بند یعنی در ظاهر ببنده بعد که انگشت میزنی جای انگشتت روش بمونه

درش نمیارم عزیزمپف پفی بلدی؟

اره پودر ژله رو با یه لیوان آبجوش حل کن یکی دو قاشق شکر بریز بعد با همزن انقد هم بزن که سفید بشه عین کف غلیظ صابون بعد حالا یا تو نشاسته بریز توپکی یا اینکه یه لایه پودر نارگیل بریز اینو بریز بع مجدد پودر نارگیل بذار یخچال ببنده