2777
2789
بهش گفتم که منم اشتباه داشتم و از این مدل حرفا بعد اخه دورانه عقدمونم هس یکم طولانی شده من عصبی شدم ...

ببين اگر واقعا ايشون اين مشكلو دارن اين يه گرايشه قابل حل نيس داتيه ايا تو حاضري يه تمر تحمل كني خانمي؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگر بخوای توافقی جدا بشی دادگاه میفرستت مشاور

صحبتی که راجب شوهرت کردی واسه مشکلش بگی به مشاور فک کنم حق رو میدن به شما که جدا بشین

البته فکککر میکنم ایشون براشون مشکل پیش میاد

ولی اگه واقعاااا دلت راضی به جدایی نیست میتونی بری پیش مشاور با همسرت صحبت کنه و راه حل بده

ولی الان واقعا نباید از روی احساس تصمیم بگیری

واقعاا میتونی با همسرت کنار بیای ؟؟

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

فک کنم سرکاریم بابا هیچ کسی نمیاد به خانمش بگه من اینجوریم بعدا زنشم باهاش کنار بیاد ول معطلیم 

√کاش منم بتونم نی نی خودمو بغل کنم برای همه دوستانی مثل من صلوات بفرستین که به ارزوی قشنگمون برسیم √
میشه واضح بگی مشکل شوهرت چیه؟؟؟ الان ما اینجور برداشت کردیم که همجنسگراس.  اما فک کنم منظورت ...

برین بخابیم فک کنم شوهرش close

√کاش منم بتونم نی نی خودمو بغل کنم برای همه دوستانی مثل من صلوات بفرستین که به ارزوی قشنگمون برسیم √
برین بخابیم فک کنم شوهرش close

همجنسگرا رو از کجا دراوردی شما؟؟؟

کی گفته اپن یعنی همجنسگرا؟؟؟؟

کوچک رویایی من👶👶 دنیا اگر خودش را بکشد؛  به عشق من به تو  نمیتواند شک کند ؛تمام بودنت را حس میکنم😘😘👶👶👶😍😍
همجنسگرا رو از کجا دراوردی شما؟؟؟ کی گفته اپن یعنی همجنسگرا؟؟؟؟

پس میشه بگی اپن یعنی چی