2821
2789
عنوان

فشار مالی

196 بازدید | 20 پست

رفقا بیاید از زندگیتون بگید ؟

چطور داره پیش میره؟!

من و همسرم هردو کار میکنیم ده روز نگذشته همه حقوقمون صرف قسط و اجاره خونه و ..میشه

میخوام بدونم شرایط بقیه هم همینجوریه؟

واقعا احساس کلافگی میکنم

من پری شب رفتم بیمارستان

دکتر ازم پرسید مشکلت چیه ؟ گفتم قلبم درد میکنه استرس دارم گفت چرا گفتم بخاطر مسائل مالی سرشو انداخت پایین گفت سنی هم نداری بخوام برات قرص بنویسم حالا یه پرانول ۱۰ بخور روزانه و انقد فکر نکن 😮💨

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فشار مالی رومون نیست تومونه 😑😂 خاک بر سرم دارم میخندم ... فکر کنم سال بعد به جای تمدید قرارداد خونه بساط میکنیم کنار خیابون یا شایدم از طرف بانک میان میبرنمون زندان به خاطر قسطهامون 😂

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂

ما سه نفر تو یه خونه داریم کار میکنیم بازم کم میاریم .اجاره هم نمیدیم

قدیم یه نفر کار میکرد خرج زن و ۷ ۸ تا بچه میداد.الان ده نفرم کار کنن بازم کم میاد

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
ما تابستون کولر نداریم حموومم نمیریم پول آب نشه زمستونم با کاپشن میخوابیم همشم پول قسط قرص میدیم دار ...

امیدیم نیس تا بگم درس میشه روز به روز اوضاع داره بدتر میشه

من پری شب رفتم بیمارستان دکتر ازم پرسید مشکلت چیه ؟ گفتم قلبم درد میکنه استرس دارم گفت چرا گفتم بخاط ...

منم دچار پنیک شدم چند ماهه دارم قرص مصرف میکنم همش از فشار و استرسه

من مجردم کمک خرج خونه ام بله سختهتازه امنیت شغلی هم ندارم تو این گرانی شده ترسی رو ترسهامون

منم استرس خانوادمو دارم جوریم نیس که بتونم کمکشون کنم از لحاظ مالی ینی واقعا خودمون کم میاریم

منم دچار پنیک شدم چند ماهه دارم قرص مصرف میکنم همش از فشار و استرسه

خدا کمک حال همه بشه واقعا دیگه کشش ندارم

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز