2777
2789
عنوان

همزاد

153 بازدید | 20 پست

سلام دوستان کسی میدونه اگر هیچ جوره حتی با هزار جور دعا بخت آدم باز نشه و علت از وجود همزاد جنی کافر باشه تکلیف چیه ؟ مثلا کسی جن کافر انداخته باشه تو بخت و زندگیم که جور نشه کارم و ازدواجم باید چکارکنم

الان تورم زیاده باعث شده ازدواج کم شه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تا40 روز سوره ی بقره تو خونه پخش کن.تندخوانی شو دانلود کن.ان شاالله مشکلت حل میشه

ممنون گلم دقیقا ۴۰ روز گذاشتم سوره بقره پارسال ولی بازم مشکل ازدواجم حل نشده و میگن از وجود همزاد کافره

علائم خاصی داری؟

همین که بختم باز نمیشه با وجود اینکه همیشه نماز میخونم و چله میگیرم و روزه و نذر ولی حتی پیدا هم میشه ولی ازدواجی در کار نیست و قفل شده کامل

ینی با دعا و نماز اون همزاد کافر و جنی که هست از بین میره ؟ شما خودتون حاجت گرفتین چی خوندید؟

من نه ولی خواهر شوهرم که همزاد داره و همزادش اذیتش میکنه دعای حرز داره و میگه وقتی نماز و دعا میخونم خیلی بهترم

2790
2778
2791
2779
2792