آره منم برا پشت بوم پله دارم ب خود همکف نهایت بشه ی پله زد ازین حرصم گرفت دوس داشتم دو سه تا بخوره ی ...
منم دوس دارم خونه تو بلندی باشه سقفشم بلند سقف بلند خیلی دل باز و مثله قصره ....ما خونه ضد زلزله ساختیم سقفش کوتاست ....زیر نظر مهندس
در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
دمت گرم ، من از زور عصبانیت فکرم فقط به آیبنه و گوشت کوب رسید 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ماشین که نداره ...
یه بارم دعوامون شده بود هی خونه رو بهم میریخت لباساشو دونه دونه رو مبلا مینداخت میخواست بره حموم وسط سالن داشت با اون پشماش لخت میشد و منو حرص میداد گفتم میخوای کمکت کنم هرچی مجسمه بود ریختم وسط خونه و گلدون .......میدونه دیوونم در نمیفته بامن
در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
چقدره ارتفاع سقفتون امان ازین مهندسا آدمو روانی میکنن
۲۷۰ سانت البته آپارتمان ....طبقه ۶ بالای بالاییم
یُخ بابا😣ظاهر زندگی منو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن😃😃😃😃😃😃
باچ چشم