2777
2789
عنوان

یسوال دارم😊🚬🚫🚫🛇

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 168 پست
آره منم برا پشت بوم پله دارم ب خود همکف نهایت بشه ی پله زد ازین حرصم گرفت دوس داشتم دو سه تا بخوره ی ...

منم دوس دارم خونه تو بلندی باشه سقفشم بلند سقف بلند خیلی دل باز و مثله قصره ....ما خونه ضد زلزله ساختیم سقفش کوتاست ....زیر نظر مهندس

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم دوس دارم خونه تو بلندی باشه سقفشم بلند سقف بلند خیلی دل باز و مثله قصره ....ما خونه ضد زلزله ساخ ...

چقدره ارتفاع سقفتون 

امان ازین مهندسا آدمو روانی میکنن

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
دمت گرم ، من از زور عصبانیت فکرم فقط به آیبنه و گوشت کوب رسید 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ماشین که نداره ...

یه بارم دعوامون شده بود هی خونه رو بهم میریخت لباساشو دونه دونه رو مبلا مینداخت میخواست بره حموم وسط سالن داشت با اون پشماش لخت میشد و منو حرص میداد گفتم میخوای کمکت کنم هرچی مجسمه بود ریختم وسط خونه و گلدون .......میدونه دیوونم در نمیفته بامن 

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
یه بارم دعوامون شده بود هی خونه رو بهم میریخت لباساشو دونه دونه رو مبلا مینداخت میخواست بره حموم وسط ...

وااای نکن اینکارا رو شوهرت زده میشه ازت دختر

چقدره ارتفاع سقفتون  امان ازین مهندسا آدمو روانی میکنن

۲۷۰ سانت البته آپارتمان ....طبقه ۶ بالای بالاییم

وااای نکن اینکارا رو شوهرت زده میشه ازت دختر

کاشکی بشه !

۲۷۰ سانت البته آپارتمان ....طبقه ۶ بالای بالاییم

خب برا آپارتمان خوبه مخصوصا طبقات بالا کافیه 

مبارکت باشه خانومی 😍😘

یه بارم دعوامون شده بود هی خونه رو بهم میریخت لباساشو دونه دونه رو مبلا مینداخت میخواست بره حموم وسط ...

یعنی عاشقتم😁😁😁😁😁😁

من در هیچ شرایطی نمیتونم اینجوری کنم ، دست راستت رو سرم 😥😥

فعلا ۵ پاشه ، درباره تماس یه خانومی باید توضیح بده تا ببینم اون موقع چه کنم

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
یُخ بابا😣ظاهر زندگی منو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن😃😃😃😃😃😃

باچ چشم 

Wow

من اینکارو کنم زنگ میزنه خونمون سه سوت😑

خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍