2777
2789
عنوان

یسوال دارم😊🚬🚫🚫🛇

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 168 پست
نو ام دی اف ترکه😊 چَطُرمَگَه چَرا مَپرسی‌مخای بخرَ؟

آری موخوام بخرم گفتم این طرح کلاسیکا باحاله اما طرحاش برجسته س میگم نکنه تمیز کردنش سخت باشه بین شیاراش و طرحاش خاک و خُل و چربی جمع شه ....های گلاس باحال تمیز میشه الان های گلاس دارم ....

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
عه خوب شد این دوستمون گفت  یگانه جون ما داریم خونه میسازیم یارو آرماتور بنده ی جور زد نمیشه بر ...

۱ نه یا طبقه پایینم داره

۲ نه نبود

۳ پایینمون داشت ازحیاط

۴ نه چه مشکلی میخام داشته باشم😆من فقط درحاست اب دارم اب

۵ نمیدونم ولی بالاست😄

خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱ نه یا طبقه پایینم داره ۲ نه نبود ۳ پایینمون داشت ازحیاط ۴ نه چه مشکلی میخام داشته باشم😆من فقط ...

خب اون همکفه پس پله نداره ؟ 

آخه یادمه خونتو عکس گذاشتی خواستم دلگرم شم خیلی ناراحت بودم

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
خب اون همکفه پس پله نداره ؟  آخه یادمه خونتو عکس گذاشتی خواستم دلگرم شم خیلی ناراحت بودم

خب پله میخوره به پشت بوم راستش😋😋😅😅ولی پشت بومم اتاق داره

خخخخخخ نه من واقعا عصبانیم از دستش ، چنگ و اینا جواب نمیده 😂😂😂😂😂

ببین غیر عمد انتقام بگیر میتونه سوختن دهنش لیز خوردن یا وقتی حمومه یه دفعه آب گرمو ببند یخ کنه یا از خونه میره بیرون یه تشت آب روش خالی کن پونز بزار زیرش ماشینشو پنچر کن خطو خش بنداز ......من ۴ تا چرخ شوهرمو با چاقو داغون کردم دوران جاهلیت بعدش خودم نفرین میکردم کننده رو 

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

یه برق ضعیفم میتونی بزنی بهش ولی نکشیش من جوابگو نیستم 😲😲😲😲😲

خب پله میخوره به پشت بوم راستش😋😋😅😅ولی پشت بومم میشه درست کرد

آره منم برا پشت بوم پله دارم ب خود همکف نهایت بشه ی پله زد ازین حرصم گرفت دوس داشتم دو سه تا بخوره یارو نفهم بود تازه ازین هم کوتاهتر گرفته بود با کلی بدبختی حالیش کردیم 

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
خب پله میخوره به پشت بوم راستش😋😋😅😅ولی پشت بومم اتاق داره

لاکچریون بی درد 😎

آره منم برا پشت بوم پله دارم ب خود همکف نهایت بشه ی پله زد ازین حرصم گرفت دوس داشتم دو سه تا بخوره ی ...

ای بابا حیف شد من که خیلی خیلی پله دوست دارم 

ببین غیر عمد انتقام بگیر میتونه سوختن دهنش لیز خوردن یا وقتی حمومه یه دفعه آب گرمو ببند یخ کنه یا از ...

دمت گرم ، من از زور عصبانیت فکرم فقط به آیبنه و گوشت کوب رسید 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ماشین که نداره ولی فکر کنم خوبه بیدارش نکنم خواب بمونه ولی نه باید ازش پاره ای از توضیحات بگیرم تا مطمئن بشم ، چیکار کنم؟؟؟؟😫😫😫

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
بدبختیه ببیبی فیسم شدید یکمم کارام بچگانس

مثل منی 😂😂😂😐 هعی میخوام ژستِ جذاب بگیرم میگن بُرووو گوگولی 😂😂 حالا من دوسالم ازت بزرگترم 😁

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)