نو ام دی اف ترکه😊 چَطُرمَگَه چَرا مَپرسیمخای بخرَ؟
آری موخوام بخرم گفتم این طرح کلاسیکا باحاله اما طرحاش برجسته س میگم نکنه تمیز کردنش سخت باشه بین شیاراش و طرحاش خاک و خُل و چربی جمع شه ....های گلاس باحال تمیز میشه الان های گلاس دارم ....
در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
خخخخخخ نه من واقعا عصبانیم از دستش ، چنگ و اینا جواب نمیده 😂😂😂😂😂
ببین غیر عمد انتقام بگیر میتونه سوختن دهنش لیز خوردن یا وقتی حمومه یه دفعه آب گرمو ببند یخ کنه یا از خونه میره بیرون یه تشت آب روش خالی کن پونز بزار زیرش ماشینشو پنچر کن خطو خش بنداز ......من ۴ تا چرخ شوهرمو با چاقو داغون کردم دوران جاهلیت بعدش خودم نفرین میکردم کننده رو
در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
یه برق ضعیفم میتونی بزنی بهش ولی نکشیش من جوابگو نیستم 😲😲😲😲😲
خب پله میخوره به پشت بوم راستش😋😋😅😅ولی پشت بومم میشه درست کرد
آره منم برا پشت بوم پله دارم ب خود همکف نهایت بشه ی پله زد ازین حرصم گرفت دوس داشتم دو سه تا بخوره یارو نفهم بود تازه ازین هم کوتاهتر گرفته بود با کلی بدبختی حالیش کردیم