2777
2789
عنوان

پسر همسایمون

398 بازدید | 28 پست

پسر همسایمون ۲۰سال پیش عاشق دختر همسایمون شد علی رغم مخالفت خانوادهاشون با دختر رو تو راه مدرسه فرار میکنه ازدواج میکنن بعد خانواده دختر هر جا اینو میدین ی عالمه کتکش میزدن همه جور پسر رو تیغ میزدن چون پسر خیلی زنشو دوس داشت دم نمیزد تحمل میکرد تو این ۲۰سال هم زنش چند بار بهش خیانت کرد هم ی عالمه کتک خورد ازشون خونه ماشین زمین به نام زنش زد ی عالمه طلا واسش گرف آخر سر زنش بعد ۲۰سال ازش طلاق گرف پسرشم تر نس هستش ی عالمه اذیتش کرده خیلی زندگی غم انگیز داشت الانم کلا از شهرمون رفته دیگه برنگشته

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تر نس هستش یا هرچی بالاخره آدم که هستش ،اینجورکه تو میگی اینا علنا نابودش کردن

دورع روحانی اجازع داشتن بیان بیرون

خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. 🌟تو به من خندیدی و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضبآلود به من کرد نگاه سیب دندان از دست به خاک افتاد و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرارکنان می دهد آزارم و من اندیشهکنان غرق در این پندارم که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت

تر نس هستش یا هرچی بالاخره آدم که هستش ،اینجورکه تو میگی اینا علنا نابودش کردن

میدونم اونام انسانن منتها تر نس واقعی خیلی فرق میکنه با پسری خودشو زده به تر نس بودن خانواده زنش اصلا تا چن سال اجازه نمیدادن حتی پدرشو ببینه تو ی محیط کاملا زنونه بزرگش کردن اینم متاسفانه از ۱۴سالگی راه مادرشو رفته با اینکه پسر ۴ سال رابطه های ج ن س ی داره با پسرای دیگه عملا گ ی هستش

هر وقت حس کردم بخت بدی دارم میام این تاپیکو میخونم

دقیقا پسر خیلی گناه داشت ی بار بارون شدید میبارید پدر زن مادر زنش اینقدر اینو کتک زدن هر چند دوماد جدیدشون دمار از روزگارشون دراورده

برا همین مسائله که همیشه میگم هرچقدم یکیو دوسدارین هیچوقت اجازه سواستفاده ندین باج ندین موندنی میمون ...

خیلی از این سو استفاده کردن پسر دیوانه وار عاشق دختر بود دختر خیلی خوشگل بود تو جوونیاش البت الان خیلی زشت شده

نمیدونستم

چندتا کوچع بعدی ما ۲سه تا بودن، بعضی وقتا میدیمشون الان دیگ رفتن یع محلع دیگ. ولی زندگی برای اینجور افراد و گرایشهاشون واقعا سختع

خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. 🌟تو به من خندیدی و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضبآلود به من کرد نگاه سیب دندان از دست به خاک افتاد و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرارکنان می دهد آزارم و من اندیشهکنان غرق در این پندارم که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت