2777
2789
عنوان

بچه های کم سن و سال جوجه

102 بازدید | 13 پست

از سایت برید بیرون زیر تاپیکا نظر الکی ندین دنبال دعوا و شایعه نباشین برید مشقاتونو بنویسین به امید روزی محروم شین از همه سایتهایی که مناسب سنتون نیست من بجای خانوادتون بودم می فهمیدم اینقدر بی ادبین و فحاشی میکنین جوری میزدم دهنتون لکنت بگیرین

شما برو پیش روانپزشک آروم بشی سیسی 💅🏻

آندیام ☁️🫧•در تکاپوی آفرینش•دختری که با هر ورق کتاب ، با هر نسیم مه آلود ، کمی بیشتر خودش رو پیدا میکنه 💅🏻عاشق قدم زدن تو طبیعتم ..🥲جایی که هر برگ و هر موج ، داستانی برای گفتن داره 🌱 قلم و دفترم بهترین هم سفر ها هستن و هر جمله ای که مینویسم ، یه قطعه از دنیای درونم رو روشن میکنه✨ترک زاده ام و به ریشه ام افتخار میکنم 🤭طرفدار تیم تراکتور 😌🍻دنیای کوچیک من ، پر از خیال و مه ، هر روز جادویی تر میشه 🍓💓اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید ..داخل دفترم مینویسمش :)'🦄 ناشناسhttps://abzarek.ir/service-p/msg/2342954

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بجا ننت بودم چوب می کردم تو......

خوبه باز کاری رو که مامانت تو بچگی نکرده و نزده تو دهنت رو الان مادرشوهرت داره انجام میده🤣🤣🤣

آندیام ☁️🫧•در تکاپوی آفرینش•دختری که با هر ورق کتاب ، با هر نسیم مه آلود ، کمی بیشتر خودش رو پیدا میکنه 💅🏻عاشق قدم زدن تو طبیعتم ..🥲جایی که هر برگ و هر موج ، داستانی برای گفتن داره 🌱 قلم و دفترم بهترین هم سفر ها هستن و هر جمله ای که مینویسم ، یه قطعه از دنیای درونم رو روشن میکنه✨ترک زاده ام و به ریشه ام افتخار میکنم 🤭طرفدار تیم تراکتور 😌🍻دنیای کوچیک من ، پر از خیال و مه ، هر روز جادویی تر میشه 🍓💓اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید ..داخل دفترم مینویسمش :)'🦄 ناشناسhttps://abzarek.ir/service-p/msg/2342954

خوبه باز کاری رو که مامانت تو بچگی نکرده و نزده تو دهنت رو الان مادرشوهرت داره انجام میده🤣🤣🤣

تو سایت ها دنبال چی میگردین؟ گوشی مناسب سن شما نیست کتک نخوردی کاش مادرت بودم میزدم دندونا بریزه

تو سایت ها دنبال چی میگردین؟ گوشی مناسب سن شما نیست کتک نخوردی کاش مادرت بودم میزدم دندونا بریزه

خوبه باز ننه شوهرت میزنتت 🤣🤣

عقده داری نه عشقم ؟ 🥺🤣

خب شما داری میگی ما بی ادبیم ولی خودتون اینطوری جواب میدیننحوه برخورد شما هم درست نیست😊

گوشی مناسب سنت نیست میفهمی چون هنوز عقل درست حسابی ندارین باید محدود شی

گوشی مناسب سنت نیست میفهمی چون هنوز عقل درست حسابی ندارین باید محدود شی

خب شما که مناسب سنتونه و دیرتر گرفتید تو دست چرا نحوه صحبت رو بلد نیستید

من دارم با شما با احترام صحبت میکنم ولی شما....

یه جمله برام مینویسی🥰فقط هرچی تو دلته بگو