2789
عنوان

حالم خیلی بده 😭

141 بازدید | 14 پست

مامانم دوماهه که خونریزی داره رفته دکتر گفته چند تا آمپول برات مینویسم اگه خوب نشدی باید رحمتو دراری

بچه ها چیزی بگید همچین تجربه ای دارید یا نه

حالم بده این خدا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

راحت میشه

دوتا دختردایی من دراوردن

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

واقعا؟ خطر ناک نیست؟😭

نه ،عملش مثل سزارینه

فقط اینکه اگر تخمدانهاش کیست سازن باچنتا دکتر مشورت کنه رحم و تخمدانهارو باهم بردارن

دوست خودم سی سالگی برداشته ،اما تخمدانهاش برنداشته و کیست سازم هستن، پریودم ک نمیشه بگی دفع میشن ، میگه دائمن باید دارپبخورم ک کیستا جذب بشن

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

خیلیا در میارن مامان من ۳۵سالگی در اورد چیزی نیس که

چنتا بچه هستید؟

نه ،عملش مثل سزارینه فقط اینکه اگر تخمدانهاش کیست سازن باچنتا دکتر مشورت کنه رحم و تخمدانهارو باهم ب ...

خونریزی داره در همین حد میدونم چیزی به من نمیگه

خونریزی داره در همین حد میدونم چیزی به من نمیگه

تجربه دوست منو بهش بگوحتمن

قبل عمل با چنتا دکتر مشورت کنه ک تخمدانارو برداره یا نه

درکل عملش اسونه اصن نترس