2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده 😭

137 بازدید | 14 پست

مامانم دوماهه که خونریزی داره رفته دکتر گفته چند تا آمپول برات مینویسم اگه خوب نشدی باید رحمتو دراری

بچه ها چیزی بگید همچین تجربه ای دارید یا نه

حالم بده این خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راحت میشه

دوتا دختردایی من دراوردن

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

واقعا؟ خطر ناک نیست؟😭

نه ،عملش مثل سزارینه

فقط اینکه اگر تخمدانهاش کیست سازن باچنتا دکتر مشورت کنه رحم و تخمدانهارو باهم بردارن

دوست خودم سی سالگی برداشته ،اما تخمدانهاش برنداشته و کیست سازم هستن، پریودم ک نمیشه بگی دفع میشن ، میگه دائمن باید دارپبخورم ک کیستا جذب بشن

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

خیلیا در میارن مامان من ۳۵سالگی در اورد چیزی نیس که

چنتا بچه هستید؟

نه ،عملش مثل سزارینه فقط اینکه اگر تخمدانهاش کیست سازن باچنتا دکتر مشورت کنه رحم و تخمدانهارو باهم ب ...

خونریزی داره در همین حد میدونم چیزی به من نمیگه

خونریزی داره در همین حد میدونم چیزی به من نمیگه

تجربه دوست منو بهش بگوحتمن

قبل عمل با چنتا دکتر مشورت کنه ک تخمدانارو برداره یا نه

درکل عملش اسونه اصن نترس