2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

523 بازدید | 36 پست

بچه ها چکار کنم خیلی دوسدارم باهاش راحت باشم مثل خواهر ولی خب خودشو میگیره ومحل نمیده اصلا بعدم میره میگه عروس خانوم محل نمیده بهم و زنگ نمیزنه همش بهش پیام میدمو باهاش میحرفم من شروع کنندم ولی خب هربار یجور کلاس میذاره یچیزی به رخم میکشه  و جواب منو بزور میده ولی خب به شوهرم همش پیام میده متفداداش عزیزم داداش گلم میکنه خیلی رو اعصابمه چکار کنم 

ول کنا سرسنگین باش برا خودت مشکل تراشی نکن

یه چیزایی توی چشاته که دلمو میلرزونه  آدمو از تک و تنهایی بدجوری میترسونه  این زندگی زندگی نمیشه نباشی یه زندونه  چی داری که نفساتم آخه یجورایی درمونه  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وااااا تو هم محلش نده خودشو گرفته

عزيزم خودتو بالا ببر با هركس مث خودش باش خوب ميشه وقتي ببينه تو واسه خودت ارزش قائلي

ذره اي محلش نده

خدايا كمك كن همه خانمايي كه منتظرن زودي مامان شن

خودتو کوچیک.  نکن.  مث خودش رفتار کن. جلو شوهرتم. بروز نده.     مطمعن باش. درست میشه 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

من که به هیچکدام اصلا رو نمیدم والا نزدیک بشی کلی دردسر برات درست میشه شما هم یکم سر سنگین باش فک نکنه چه خبره

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد

خیلی اشتباه میکنی اینجوری خودتو انداختی تو دست و پاشون 

با هر کس فقط و فقط مثل خودش رفتار کن در غیر اینصورت باختی

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....