2777
2789
عنوان

بیا یه جمله بگو

31 بازدید | 4 پست

که میدونی همه بهت حمله میکنن به خاطرش😂

اگه طاقتش رو داری بگو

اول خودم

اگه به خودت (یا یه مادر دیگه) حق میدی بچش رو بزنه چون خسته بوده .. کلافه بوده .. ربات نیست و هر دلیل دیگه ای

باید به همسرت هم حق بدی تو رو بزنه چون خسته کلافه عصبانی و... ست

منو شرحه شرحه هم کنن بازم به این معتقدم

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

:/ الان شرحه شرحت میکنممرد گوه میخوره دست رو زن بلند کنهزنم گوه میخوره رست رو بچه بلند کنه

خب منم منظورم همبنه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مخالف نظرتم ولی جمله من :

زیر ۱۸ سال هنوز بچست چون هنوز به بلوغ ذهنی و جسمی نرسیده پس وقت ازدواجش هم نیست و کودک همسری به همه جامعه اسیب میزنه پس باید جلوش گرفته بشه

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن