بچهها برای نهایی میخوام ویدیو ببینم ریاضی و فیزیک و شیمی میخوام ببینم رایگان کسی توی آپارات میشناسه نهایی کار بشه یا اگه نمیشناسه واسه این سه تا چه جوری میتونم از موسسههای دوره بخرم واسه نهایی لطفاً اسم موسسه معلم و هر اطلاعاتی که نیازه رو بهم بده من میخوام نهایی فقط کار کنم
و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید! تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤
ریاضی رو میدونم معین کرمی برای ۴۰۴ یک دوره گذشته ۶ جلسه از هر کدوم فکر کنم تایمش دو سه ساعت است ولی ...
اره کامله
و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید! تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤