2777
2789
عنوان

عقدم و افسرده

358 بازدید | 15 پست

سلام

اگه بخوام همشو تعریف کنم یه رمان میشه

بابام منو ب زور شوهرداد همسرم مرد خوبیه اصلا محدودم نمیکنه ولی خب من نمیتونم کنار بیام اصلا

کلی ارزو داستم الان هیچکدومش ممکن نیست چون همسرم کارمند ساده ست درامدش فکر نکنم یه زندگی رو جمع کنه چه برسه که باهم پیشرفت کنیم اون زندگی رویایی که همیشه تو ذهنم داشتم و بسازم🙂خونواده ی خودم پدرم پولداره ولی بهمون پول نمیده ولی خب باز من تو رفاه بزرگ شدم خونه ی خوب ماشین خوب لباس خوب

از اینم کینه دارم که من با این وضع زندگی با یکی در حد خودم ازدواج میکردم حداقل الان تو فکر اجاره خونه و ..نباشم

بقیه رو میبینم یا رفتن کشورای دیگه زندگی میکنن یا شوهر پولدار و خوب کردن دلم میشکنه چون من حتی فرصت بهم داده نشد برم خودم یکیو پیدا کنم اشنا بشم باهاش ازدواج کنم حتی بدبختم میشدم حداقل انتخاب خودم بود

هنوز یادم نمیره چقدر اون شبا زجه زدم ولی به زور اخرشم شوهرم دادن

الان اصلا جلوی شوهرم به رو خودم نمیارم و میگم ن چون ادم خوبی بودی خودم قبول کردم!

ولی خب سخته

خانواده ی شوهرمم از نظر مالی پایینن..

شما یه چیزی بگید دلم اروم بشه

خودمم شاغلم درامدم خوبه بعضی وقتا فک میکنم الان خرج اونم میفته گردن من

جدا شو منم جدا شدم

باکره ایی؟؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

همون موقع باید هرجور شده مخالفت میکردی

الان که عقدی سعی کن بیشتر بشناسیش اگه واقعن مرد خوبیه باهم پیشرفت کنین به فکر شغل دوم باشه اینطوری هم به آرزوهات میرسی

کاربر ابن کم برادر ابن زیاد هستم🖤 اگه از کامنتم خوشت اومد لایک نکن لطفا اعلانم پر میشه دوست عزیزم🙏

حالا ناامید نشو

خوبه اون کارمند تو هم کارمند میتونید خیلی چیزا رو با هم بسازید خودتو مقایسه نکن با کسی

قناعت کن به داشته هات

شاید بهتر از این پیدا نمیکردی خودت و تا اخر عمر حسرت همین کارمندو میخوردی

راوی میناب : حامی کودکان /💙💙💙 ✨مـــری پاپینـز هستــم✨🪞🪄💙💙💙بعضی ستاره ها فقط وقتی خاموش میشن دنیا رو روشن میکنن 🙂

همه چیز که پول نیست عزیزم،

اونایی که به فول خودتون کشورای دیگه میرن و شوهرای پولدار، ایا اخلاق شوهرشونم خوبه؟ شما از داخل زندگیشون خبر دارید؟

به نظرتون شوهر با اخلاق بهتره یا شوهر پولدار؟

الانا خیلی کم پیدا میشه شوهر هم پولدار هم با اخلاق

پس الکی با این طرز فکر زندگیتو خراب نکن

الانا همه مردا پی خیانت و زنا و...

اگر واقعا شوهرتون از لحاظ اخلاق خوبه، خداروشکر کنید

و مطمعن باشید این افکارای شیطانی که میخاد اسایشوتون ازتون بگره و اگر با همین طرز فکر پیش برید حتما مممکننه شما بررید دنبال خیانت ،چون از شوهزتون راضی نیستید

هر وقت این فکر اومد تو ذهنتون باهاش مقابله کنید

شما از 4 سال بعد که خبر ندارید

شاید شوهرتون یک جای دیگه استخدام شد و وضعتون بهتر شد

خداروشکر کن عزیزم

نگران هیچ هم نباش

شما حتی اگر شاهزاده اسپانیا هم باشید، باز اگر بخواهید خودتون با دیگران مقایسه کنید، از هیچی لذت نمی برید و مدام غر میزنید

ی چی بگم بهت ک همیشه خودمو آروم میکنه وقتی شیطون میاد سراغم ک همسرت خوب نیست و اگه میموندی یکی بهتر میومد سراغت

پیامبر فرمودن حتی اگر من و جبرئیل هم برای ازدواج کسی دعا کنیم آخر با اونی ازدواج میکنه که باید

عزیز شما باید با همسر فعلیتون ازدواج میکردید اگر غیر این بود ایشون وارد زندگیتون نمیشد و یا ی مانعی پیش میومد برای ازدواجتون

الحمدلله علی کل حال 😊

همه چیز که پول نیست عزیزم،اونایی که به فول خودتون کشورای دیگه میرن و شوهرای پولدار، ایا اخلاق شوهرشو ...

ممنونم چقد دلم اروم شد

شوهرم مرد خیلی خوبیه حس میکنم از قصه ها اومده بیرون انقدر که راحتم میزاره بهم احترام میزاره عشق میده انگار من تنها دختر تو این دنیام

هرکاری دلم بخواد انجام میدم

انقدر بهم اعتماد داره ک خدا میدونه..

ولی اون مسئله ی مالی همش ذهنم درگیره یعنی ما هیچوقت پولدار نمیشیم؟و اون خانواده ی باکلاس و پولدار و رویایی ک تو ذهنمه هیچوقت برام شکل نمیگیره

ی چی بگم بهت ک همیشه خودمو آروم میکنه وقتی شیطون میاد سراغم ک همسرت خوب نیست و اگه میموندی یکی بهتر ...

ممنونم بخدا دلم خیلی اروم میشه اینارو میگید

منم که از جندسال بعد خبر ندارم همسرمم خیلی اهل اینده نکریه از کجا معلوم شاید چند سال بعد پولدارم شدیم