2777
2789
بعد میگن فرق نمیکنه کی مسئول باشه

اها الان منظور شما به رییس جمهوره؟

واقعا هنوزم هستن کسایی که فکر میکنن رییس جمهوره کاره ایه تو این مملکت؟!!!!!!

جون بچه هاتون خودتونو به خواب نزنید

حداقل بخاطر بچه هامون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه.اون زمان با حقوق یه ماه میشد مثلاً ده کرم طلا خرید الان با حقوق یه ماه نهایت بشه دو گرم خربد

اره واقعا. قبلا كم كم بالا ميرفت. الان دو روز يه بار.

خدا رحم كنه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

به نظرت گرون نمیشن اونا؟

تخم مرغ ده هزار

برنج ۳۰۰

رب یه کیلویی ۱۰۰

لبنیات ده درصد

چی بگم خواهر که هر حرفی بزنم تعلیق میشم مجبوریم خفه خون بگیریم

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

بعد میگن فرق نمیکنه کی مسئول باشه

مگه فرق میکنه؟ کشور افتاد تو سراشیبی ، تو شیب دره مرگه. کی میتونه جمعش کنه هیشکی

امضام بعلت گزارش و تهدیداوباش نی نی سایتی پاک کردم. صبر کنید، این شب سحر میشود...!

اها الان منظور شما به رییس جمهوره؟واقعا هنوزم هستن کسایی که فکر میکنن رییس جمهوره کاره ایه تو این مم ...

عزیز بیدار شو

کی اینهمه تورم بود

بحث باشما بیفایده س

جواب نده خاهشااا

روزگار عجیبی ست،۷۰ ساله ها برای ریاست شوق دارند و دهه ۷۰ ها و ۸۰ ها برای شهادت :)

اها الان منظور شما به رییس جمهوره؟واقعا هنوزم هستن کسایی که فکر میکنن رییس جمهوره کاره ایه تو این مم ...

بااین حرفاشون تز پشت گوشی اسید میریزن تو مغز و دل و رودهم. میسوزم هااااا اه

امضام بعلت گزارش و تهدیداوباش نی نی سایتی پاک کردم. صبر کنید، این شب سحر میشود...!

اره واقعا. قبلا كم كم بالا ميرفت. الان دو روز يه بار. خدا رحم كنه

من میخوام هر پولی اومد دستم جمع کنم سکه پارسیان بخرم .تا الان پول هایی که خراب کردم اگه طلا خریده بودم میتونستم دوسه تا خونه شیک بخرم

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏